Lomi Lomi Salmon
Lomi Lomi somon este un fără gluten, fără lactate și primal rețetă cu 10 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 11g de proteine, 3G de grăsime, și un total de 139 calorii. Pentru $1.85 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți piper crăpat, roșii, ananas și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 24 de ore și 20 de minute. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 84%. Acest scor este extraordinar. Rețete similare includ Salată De Somon Lomi Lomi În Stil Texas, Salată de somon sărat și roșii cu ceapă (alias somon Lomi Lomi, și Lomi Lomi Salmon.
Instrucțiuni
Vindecați somonul în sare punând un strat de sare Hawaiană în fundul unui vas de sticlă.
Puneți un somon în el și apăsați ușor în jos.
Presărați mai multă sare deasupra și frecați-o peste tot somonul. Se acoperă cu și mai multă sare, se acoperă și se pune la frigider timp de 24 de ore pentru a scoate apa. Sarea de masă nu este recomandată pentru acest proces.
Clătiți bine somonul în apă rece pentru a spăla multă sare, apoi ștergeți-l.
Tăiați somonul în cuburi și puneți-l într-un castron și adăugați roșiile, ceapa Maui, ceapa verde și ardeii iute.
Tăiați ananasul pe jumătate pe lungime. Faceți tăieturi încrucișate în carne și scoateți bucățile de ananas din interior; se adaugă în castron. Strângeți sucul de lămâie, adăugați ulei și piper negru, apoi aruncați amestecul pentru a combina toate ingredientele. Acoperiți și răciți timp de 1 oră. Scoateți amestecul în coaja de ananas despicată și afișați-l ca un castron decorativ. Pentru a mânca, puneți salata de somon într-o ceașcă de salată.
Vin recomandat: Pinot Noir, Chardonnay, Sauvignon Blanc
Pinot Noir, Chardonnay și Sauvignon Blanc sunt alegeri excelente pentru somon. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Un vin pe care l-ați putea încerca este maison l ' envoye Attache Pinot Noir. Are 4,2 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 30 de dolari.
![Maison L ' Envoye Atașat Pinot Noir]()
Maison L ' Envoye Atașat Pinot Noir
Redolent de boysenberry și minerale pe nas, care se alătură cuișoare, podea de pădure, cola, piper negru subtil și note de stejar toasty pe cerul gurii. Aciditatea binevenită ridică și extinde aromele printr-un finisaj lung și mătăsos.