Loin de porc cu orez prăjit de ceapă-caise

Loin de porc cu orez prăjit de ceapă-caise
Loin de porc cu orez prăjit de ceapă-caise necesită în jur 45 minute de la început până la sfârșit. Pentru $3.01 pe portie, veți obține un curs principal care servește 6. O porție conține 505 calorii, 39G de proteine, și 11g de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați bucăți vidalia, ROM, migdale tăiate și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este adus la tine de retetele mele. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. În general, această rețetă câștigă o scor destul de bun spoonacular de 70%. Rețete similare sunt Carne De Porc Umplută Cu Umplutură Interzisă De Orez, Caise Și Nuci, Loin de porc prăjit cu ceapă spaniolă și vermut, și Prosciutto înfășurat smochine si ceapa gem peste balsamic cotlet de porc prăjită.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 45
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
2
Combinați primele 3 ingrediente într-un castron; acoperiți cu folie de plastic și aerisire. Cuptor cu microunde la mare timp de 1 1/2 minute; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
Oregano Uscat, 1/3 PalmăOregano Uscat, 1/3 Palmă
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
3
Combinați ceapa, uleiul, 1/4 linguriță sare și 1/4 linguriță piper într-o tigaie de copt de 13 x 9 inci; Se amestecă bine pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată
4
Coaceți la 450 timp de 30 de minute pe raftul inferior al cuptorului.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
5
Tăiați grăsimea din friptură; așezați pe un raft într-o tigaie de prăjire superficială.
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
6
Combinați piperul negru crăpat, 1/4 linguriță de sare și usturoiul zdrobit; frecați peste suprafața fripturii. Introduceți un termometru pentru carne în cea mai groasă parte a fripturii. Se amestecă ceapa; așezați friptura pe raftul de jos în cuptor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boabe De Piper Negru CrăpateBoabe De Piper Negru Crăpate
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
7
Coaceți ceapa și prăjiți la 450 timp de 15 minute. Reduceți temperatura cuptorului la 35
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
8
Coaceți o oră suplimentară, amestecând ceapa după 30 de minute. Se amestecă amestecul de caise în ceapă; continuați să coaceți amestecul de ceapă și prăjiți 10 minute sau până când termometrul ajunge la 16
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză Tallegio, TocatăBrânză Tallegio, Tocată
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
9
Scoateți friptura și ceapa din cuptor. Acoperiți friptura ușor cu folie; lăsați să stea 10 minute. Se amestecă zahărul brun și ingredientele rămase în amestecul de ceapă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciocolată Semidulce Sau Ciocolată Neîndulcită, TocatăCiocolată Semidulce Sau Ciocolată Neîndulcită, Tocată
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate36
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista