Loin de carne de vită cu piure de năsturel

Loin de carne de vită cu piure de Nasturel ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 4. Pentru $1.6 pe portie, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și primară are 258 calorii, 8g de proteine, și 24g de grăsime pe porție. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Un amestec de carne de vită, ulei de măsline, cuișoare de usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 40 minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 44%. Încercați Loin de carne de vită cu piure de năsturel, Tamarind - coaste scurte înăbușite cu trufe Sunchoke pur Apokrode, Nasturel pur Apokrode și ciuperci Chanterelle glazurate, și Piure de supă de năsturel pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Mai întâi, faceți sosul. Puneți o tigaie cu apă sărată la fiert. Împingeți tot năsturelul și fierbeți timp de 5 minute.
Adăugați spanacul și gătiți încă un minut până se ofilesc.
Se scurge într-o strecurătoare. Apăsați cu spatele unei oale pentru a extrage cât mai multă umiditate posibil.
Puneți frunzele într-un robot de bucătărie și amestecați într-un piure fin, răzuind ocazional părțile laterale.
Turnați 1/4 cană de cremă prin pâlnia procesorului și păstrați lamele învârtindu-se pentru ceea ce pare o eternitate. În cele din urmă veți obține un sos cu o textură precum mătasea. Va fi atât de neted, încât nu va trebui să-l treceți printr-o sită. Dacă doriți un sos de turnare, adăugați crema rămasă. Verificați condimentul și turnați într-o cratiță mică pentru reîncălzire.
Tăiați coapsele de vită în 4 fripturi uniforme și frecați fiecare parte folosind 1 lingură de ulei.
Încălziți o tigaie grea, antiaderentă, până când simțiți că crește o căldură bună.
Așezați-vă în fripturi-ar trebui să dea un șuierat bun în timp ce lovesc tigaia fierbinte. Condimentați blaturile și gătiți timp de aproximativ 3 minute, apoi răsturnați și gătiți cealaltă parte timp de 2 minute. Introduceți untul în tigaie în această etapă și condimentați a doua parte.
Scoateți fripturile din tigaie și lăsați să se odihnească în timp ce gătiți ciupercile.
Călește ciupercile cu usturoiul în uleiul rămas. Condimentează și amestecă cu pătrunjelul.
Reîncălziți piureul de năsturel.
Așezați fripturile pe farfurii încălzite (feliate mai întâi dacă doriți), prelingeți orice suc de tigaie și lingurați ciupercile. Dacă piureul tău de năsturel este ferm, modelează-l în quenelles. Dacă este un sos, puneți câteva linguri peste fripturi și treceți restul separat.
Serviți cu orice acompaniament doriți să mâncați friptură. Cartofii prăjiți sunt grozavi sau de ce să nu încercați felii de baghetă cu adevărat proaspătă?