Lo Mein cu curcan prăjit
Rețeta „Lo Mein” cu curcan la wok ar putea fi o rețetă bună pentru a-ți extinde repertoriul de feluri principale. O porție a acestui fel de mâncare conține aproximativ 32 g de proteine , 6 g de grăsimi și un total de 303 calorii . Pentru 2,35 USD per porție , această rețetă acoperă 9% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă are 8 porții. De la preparare până la gătire, durează aproximativ 30 de minute . Dacă ai la îndemână ulei de canalon, linguine și/sau ardei și alte câteva ingrediente, o poți prepara. Această rețetă este apreciată de 5 gurmanzi și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmezi o dietă fără lactate . Este oferită de Taste of Home. Luând în considerare toți factorii, această rețetă obține un scor mediu de 42% , ceea ce este bine. Rețete similare sunt „Karela Fry/bittergourd Fry” , „Asiatic Shrimp Stir-Fry” și „Asiatic Vegetable Stir Fry with Tocan Beef” .
Instrucțiuni
Gătiți linguine conform instrucțiunilor de pe ambalaj. Între timp, într-o tigaie mare sau wok, căliți curcanul în tranșe într-o lingură de ulei încins timp de 5-6 minute sau până când nu mai este roz.
Scoateți și păstrați la cald.
În aceeași tigaie, căliți ciupercile în uleiul rămas timp de 3-4 minute sau până devin crocante.
Adăugați ardeii și ceapa; căliți timp de 2-3 minute sau până când legumele sunt fierte.
Adăugați curcanul și sosul pentru wok; gătiți și amestecați timp de 2-3 minute sau până se încălzește complet.
Scurgeți linguine-le; adăugați-le în amestecul de curcan și amestecați pentru a le acoperi.