Linzertorte de caise cu frisca de Quark

Linzertorte de caise cu frisca de Quark
Nevoie de o garnitură vegetariană? Linzertorte de caise cu frișcă de Quark ar putea fi o rețetă spectaculoasă de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 33g de grăsime, și un total de 488 calorii. Pentru 69 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 12. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați alune albite, conserve de caise, sare și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Este adus la tine de Epicurious. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de rău de 36%. Rețete similare includ Linzertorte de caise cu frisca de Quark, Caise Almond Linzertorte, și Sufle de caise cu frișcă de rom de vanilie.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 375 F. Unt 10-inchspringform pan. Procesați nucile și 1/4 cană de făină în procesor până când nucile sunt măcinate fin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
NuciNuci
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
TigaieTigaie
2
Transferați în castron mediu.
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Whiskin 1 cană făină, pudră de cacao, scorțișoară, sare de linguriță 3/4 și cuișoare. Folosind electricmixer, bate 14 linguri de unt și 1 1 / 4cups zahăr în castron mare. Bateți în ou, atuncigălbenuș de ou și coaja de portocală. Se amestecă treptatingrediente uscate. Lingura 1 1/2 cani aluat intopastry sac echipat cu 3/8-inch roundtip simplu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pudră De CacaoPudră De Cacao
Coaja De PortocalaCoaja De Portocala
ScorțișoarăScorțișoară
UntUnt
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ZahărZahăr
SareSare
Gălbenuș De OuGălbenuș De Ou
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
4
Întindeți aluatul rămas în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5
Coaceți fundul tortei până la aur, aproximativ35 de minute. Se răcește în tigaie pe raft 10 minute.Mențineți temperatura cuptorului.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
TigaieTigaie
6
Folosind o parte din aluat în punga de patiserie, pipeborder în jurul marginii fundului torte.
Echipamente pe care le vei folosi
Sac De PatiserieSac De Patiserie
7
Spreadpreserves uniform pe partea de jos torte. Piperemaining aluat peste conserve în zăbrele model, 5 până la 6 benzi în fiecare direcție.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ConservăConservă
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
8
Bakeuntil lattice este ferm la atingere și conservesunt barbotare, aproximativ 40 de minute. Coolcompletely. Faceți înainte: se poate face 3 zileînainte. A se păstra etanș la temperatura camerei.
9
Bateți smântâna în castron până se formează vârfuri;bate în quark. Tort de praf cu pulberezahăr.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CremăCremă
QuarkQuark
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
10
Se servește cu frișcă de quark.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FrișcăFrișcă
QuarkQuark
11
* O brânză de vacă ușor acidulată, moale, necoapte; disponibilă la unele supermarketuri și la magazinele de alimente de specialitate (cum ar fi întregi
12
Piețe alimentare) și magazine alimentare naturale.
1
Dacă nu aveți o pungă de patiserie, puneți aluatul într-o pungă de plastic sigilabilă. Răsuciți geanta în partea de sus, apucați ferm partea superioară și tăiați suficient de 1 colț pentru a forma o deschidere lată de 3/8 inci.Bucătarii Andrew Chase și Erwin Schrottnersunt coproprietari ai Caf Katja din Manhattan.
Echipamente pe care le vei folosi
Pungi ZiplocPungi Ziploc
Sac De PatiserieSac De Patiserie
2
Bon App Ampercoltit
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții12
Scor De Sănătate5
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista