Linte Și Spanac
Linte și spanac este un fără gluten și vegan rețetă cu 4 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 10g de proteine, 4G de grăsime, și un total de 162 calorii. Pentru 76 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 23% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 5 minute. 336 de persoane au considerat că această rețetă este nemaipomenită și satisfăcătoare. Mergeți la magazin și ridicați piper, linte, apă și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Este adus la tine de Toțiretete. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 99%. Acest scor este remarcabil. Rețete similare includ Linte dintr-o oală + Quinoa cu spanac, Linte dintr-o oală + Quinoa cu spanac, și Linte cu spanac și usturoi.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul într-o tigaie grea la foc mediu.
Se sotează ceapa timp de aproximativ 10 minute, până când începe să devină aurie.
Se adaugă usturoiul tocat și se sotează încă un minut.
Adăugați linte și apă în cratiță. Aduceți amestecul la fierbere. Acoperiți, reduceți focul și fierbeți aproximativ 35 de minute, până când lintea este moale ( acest lucru poate dura mai puțin timp, în funcție de apă și linte).
Între timp gătiți spanacul în cuptor cu microunde conform instrucțiunilor pachetului.
Adăugați spanacul, sarea și chimenul în cratiță. Acoperiți și fierbeți până când totul este încălzit, aproximativ zece minute. Se macină mult piper și se presează în usturoi suplimentar după gust.