Linte neagră cremoasă gătită lent, cu condimente întregi

Linte neagră cremoasă gătită lent, cu condimente întregi
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați linte Negre cremoase gătite lent, cu condimente întregi. Această rețetă face 6 porții cu 364 calorii, 21g de proteine, și 7g de grăsime fiecare. Pentru $1.15 pe portie, această rețetă acoperă 26% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de fasole, scorțișoară, cayenne și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma cardamomul, puteți urma acest fel principal cu Cardamom Plăcintă Cu Lapte Bătut ca desert. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 86%. Acest scor este grozav. Încercați Dal Bukhara - linte neagră gătită lent, Mazăre Cu Ochi Negri Gătite Lent, și Mazăre Cu Ochi Negri Gătite Lent Cu Șuncă pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Așezați lintea și mazărea despicată într-o cratiță mare. Umpleți tigaia pe jumătate cu apă și clătiți leguminoasele frecându-le între vârful degetelor. Apa va deveni tulbure.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazăre împărțităMazăre împărțită
LeguminoaseLeguminoase
LinteLinte
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
TigaieTigaie
2
Scurgeți această apă. Repetați de trei sau patru ori, până când apa rămâne relativ limpede; scurgere. Acum adăugați 6 căni de apă și aduceți la fierbere, neacoperite, la foc mediu. Îndepărtați și aruncați orice spumă care se formează la suprafață.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
3
În timp ce apa fierbe, combinați usturoiul, ghimbirul și ardeii iute într-un robot de bucătărie. Pulsați până când ingredientele sunt tocate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei IuteArdei Iute
UsturoiUsturoi
GhimbirGhimbir
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De AlimenteProcesor De Alimente
4
De îndată ce apa fierbe și ați aruncat spuma, adăugați amestecul tocat și păstăile de cardamom, frunzele de dafin și bețișoarele de scorțișoară. Coborâți focul la mediu, acoperiți tigaia și fierbeți, amestecând ocazional, până când lintea se umflă și se înmoaie și mazărea despicată este fragedă, aproximativ 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Baton De ScorțișoarăBaton De Scorțișoară
Păstăi De CardamomPăstăi De Cardamom
Frunze De DafinFrunze De Dafin
Mazăre împărțităMazăre împărțită
LinteLinte
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5
În timp ce leguminoasele se gătesc, încălziți 2 linguri de ghee într-o tigaie de dimensiuni medii la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LeguminoaseLeguminoase
GheeGhee
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
6
Presărați semințele de chimen și gătiți până când sfârâie, devin maro roșiatic și miros de nucă, 5 până la 10 secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe De ChimenSemințe De Chimen
7
Se adaugă ceapa și se prăjește până devine maro deschis în jurul marginilor, 3 până la 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CeapăCeapă
8
Reduceți focul la mediu-mic și amestecați roșiile, sarea și cayenne. Fierbeți sosul, parțial acoperit, amestecând ocazional, până când o parte din ghee începe să se separe la suprafață, 6 până la 10 minute. Puneți tigaia deoparte până când leguminoasele sunt gata.
Ingrediente de care veți avea nevoie
TomateTomate
Piper Cayenne MăcinatPiper Cayenne Măcinat
LeguminoaseLeguminoase
SosSos
GheeGhee
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
9
Odată ce leguminoasele sunt fragede, amestecați sosul, fasolea și smântâna.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FasoleFasole
LeguminoaseLeguminoase
CremăCremă
SosSos
10
Se toarnă 1 cană de apă în tigaie și se răzuie fundul pentru a-l deglaza, eliberând orice sos și condimente.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CondimenteCondimente
SosSos
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
11
Adăugați acest lucru la leguminoase și amestecați o dată sau de două ori.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LeguminoaseLeguminoase
12
Acoperiți tigaia și fierbeți la foc mediu, amestecând ocazional, până când aromele se amestecă, 5 până la 10 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
13
Se amestecă restul de 2 linguri de ghee și coriandru și se servește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kg Tortillas De Maíz1 Kg Tortillas De Maíz
GheeGhee
14
articol var
15
Type_27_data = {};
16
articol
17
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;
DificultateExpert
Gata În2 hrs
Porții6
Scor De Sănătate84
Revista