Lintea neagră condimentată cu iaurt și mentă ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegetariană are 291 calorii, 21g de proteine, și 9g de grăsime pe porție. Pentru $2.58 pe portie, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați ceapă, oțet de vin, semințe de chimen și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma ceapa, puteți urma acest fel principal cu Bomboane De Porumb Cupcakes ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 49%. Acest scor este solid. Încercați Linte Condimentată Cu Orez Negru Și Pui, Tocană de năut condimentată cu chimen cu iaurt de mentă, și Sturion condimentat Indian cu sos de iaurt de mentă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Se amestecă coriandru, chimen,semințe de muștar și 2 linguri de ulei într-o cratiță medie la foc mediu-mare până la sfârâit, aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe De Muștar
Coriandru
Chimen
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
2
Adăugați ceapa și usturoiul; gatiti, amestecandadesea, până când se înmoaie, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi
Ceapă
3
Adăugați linte și 3 căni bulion; se aduce la fierbere.Reduceți căldura și fierbeți, parțial acoperit,adăugând bulion după cum este necesar pentru a păstra linteleacoperite, până când lintea este moale, 30-40 de minute.Se amestecă oțetul; se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Linte
Oțet
Bulion
4
Transferați lintea într-un castron mare și acoperiți cuiaurt. Se condimentează cu sare și piper, se stropeștecu ulei și deasupra cu mentă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Linte
Mentă
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
5
Faceți înainte: lintea poate fi gătită cu 2 zileînainte.