Linte cu cârnați de pui
Lintea cu cârnați de pui ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $2.22 pe portie, această rețetă acoperă 26% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 4 porții cu 473 calorii, 31g de proteine, și 21g de grăsime fiecare. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Un amestec de frunze de spanac pentru copii, oțet balsamic, linte verde și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Cu o lingură scor de 66%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Linte condimentată indiană cu cârnați de pui, Decadent, Cârnați Și Linte, și Linte, cârnați și varză pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o oală de supă medie grea, combinați lintea cu bulionul de pui. Acoperiți și aduceți la fierbere.
Într-un robot de bucătărie, pulsați morcovul, țelina, ceapa sfărâmată și usturoiul până se toacă mărunt. Într-o tigaie mare, încălziți 1 lingură de ulei.
Adăugați legumele și cimbru și gătiți la foc moderat până se înmoaie, 3 minute; răzuiește în linte, acoperă și gătește la foc moderat până când lintea este fragedă, 20 de minute. Se amestecă spanacul; se condimentează cu sare și piper.
Între timp, încălziți restul de 1 lingură de ulei în tigaie.
Adăugați pene de ceapă și cârnați și gătiți la foc moderat, întorcând ocazional, până când ceapa se înmoaie, 8 până la 10 minute.
Adăugați oțetul balsamic și gătiți timp de 1 minut.
Tăiați gros cârnații. Amestecați cârnații, ceapa și orice sucuri acumulate în linte; aruncați crenguțele de cimbru. Lingurați lintea și cârnații în boluri și serviți.