Linte condimentată și ouă Pocate
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de masă de dimineață, așa că încercați linte condimentate și ouă Pocate. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 19g de proteine, 7g de grăsime, și un total de 274 calorii. Această rețetă servește 4 și costă 82 de cenți pe porție. Dacă aveți la îndemână frunze de dafin, iaurt grecesc, roșii și alte câteva ingrediente, o puteți face. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 57%. Acest scor este destul de bun. Încercați Ouă pocate cu linte condimentată, Harissa-năut condimentat cu ouă Pocate, și Pere Braconate Cu Smochine Condimentate Braconate pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați primele 3 ingrediente într-o cratiță mare. Aduceți la fierbere. Acoperiți, reduceți căldura și fierbeți 20 de minute sau până când lintea este fragedă.
Scurgeți; aruncați frunza de dafin.
Încălziți o tigaie antiaderentă la foc mediu-mare.
Adăugați ulei în tigaie; rotiți pentru a acoperi.
Adăugați ceapa și roșiile; saut 8 minute sau până când ceapa este fragedă.
Adăugați curry, chimen, 1/4 linguriță sare, piper roșu și usturoi; saut 2 minute.
Adăugați linte; gatiti 1 minut.
Adăugați apă într-o tigaie mare, umplând două treimi; aduceți la fierbere. Reduceți căldura; se fierbe la foc mic.
Adăugați oțet în tigaie. Spargeți ouăle în cupe de cremă. Se toarnă ușor ouăle în tigaie; gatiti 3 minute sau până la gradul dorit de coacere. Scoateți cu grijă ouăle din tigaie folosind o lingură cu fante.
Așezați aproximativ 3/4 cană de amestec de linte pe fiecare dintre cele 4 farfurii; acoperiți fiecare porție cu 1 ou pocat.
Se presară uniform cu restul de 1/4 linguriță de sare și piper negru. Completați fiecare porție cu 1 lingură de iaurt și 1 1/2 linguriță de coriandru.