Lintea armeană este o vegetarian rețetă cu 4 porții. Pentru 77 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 21% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 321 calorii, 16g de proteine, și 10g de grăsime. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 48 minute. Acesta funcționează bine ca un curs principal foarte preț rezonabil. Mergeți la magazin și ridicați linte, ulei de măsline, iaurt și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până lamaie ai putea urma acest curs principal cu Cookie-uri de lămâie cu glazură de lămâie {un tribut adus mătușii Roxanne} ca desert. Cu o lingură scor de 83%, acest fel de mâncare este excelent. Rețete similare includ Tocană Armeană, Pilaf Armean, și Okra Armeană.
Instrucțiuni
1
Încălziți uleiul într-o tigaie la foc mare; gătiți și amestecați ceapa în ulei până se caramelizează, 5 până la 7 minute; deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
2
Aduceți apa la fiert într-o tigaie la foc mediu; adăugați lintea. Întoarceți amestecul la fierbere, reduceți căldura la minim; fierbeți până când lintea devine supă, aproximativ 15 minute. Se amestecă bulgurul, sarea și piperul; se fierbe până când apa este complet absorbită, aproximativ 10 minute; se amestecă ceapa caramelizată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Caramelizată
Linte
Bulgur
Piper
Apă
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
3
Se ia de pe foc, se acoperă și se lasă să se odihnească timp de 3 până la 5 minute.
4
Împărțiți lintea în 4 porții uniforme; strângeți o pană de var peste fiecare porție și acoperiți cu ceapă verde și iaurt.