Linguina de lămâie cu pui, fasole și anghinare necesită aproximativ 35 minute de la început până la sfârșit. O porție conține 755 calorii, 44G de proteine, și 40g de grăsime. Pentru $2.9 pe portie, această rețetă acoperă 33% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. 28 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Dacă aveți lapte evaporat, parmezan, cremă de brânză și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a utiliza până apa ai putea urma acest curs principal cu Pepene Verde-Piersici Slushies ca desert. Funcționează bine ca un fel principal destul de ieftin. Cu o lingură scor de 84%, acest fel de mâncare este minunat. Încercați Linguine cu anghinare și lămâie, Linguine Cu Ton, Anghinare Și Lămâie, și Linguină integrală de grâu cu fasole verde, Ricotta și lămâie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Gatiti pastele conform indicatiilor pachetului, adaugand inimile de anghinare in ultimele 5 minute de gatit; scurgere. Acoperiți și păstrați cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chips-uri Taco Tricolore
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
2
Între timp, condimentați ambele părți ale pieptului de pui cu condimente de piper de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper De Lămâie
1 1/4 Căni De Semințe De Dovleac Verzi Neprăjite, Cum Ar Fi Pepitele
3
Încălziți uleiul la foc mediu-mare într-o tigaie mare. Gătiti puiul în ulei fierbinte timp de 10 până la 12 minute sau până când nu rămâne roz (165 grade F), întorcându-se o dată (reduceți căldura la mediu, dacă este necesar, pentru a preveni supraîncărcarea).
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
4
Scoateți puiul pe o tăietură. Felie de pui. Acoperiți și păstrați cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De Tăiere
5
Adăugați apă în tigaie, amestecând pentru a răzui bucățile rumenite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
6
Adăugați laptele evaporat, crema de brânză, 3 linguri de parmezan, sarea și piperul în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Uncii De Nucă De Cocos Rasă
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
Pepperoncini, Pentru Garnitură
1 Pachet (115 G) De Rulouri Semilună Refrigerate
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
7
Bateți constant la foc mediu timp de 3 până la 5 minute sau până când brânza se topește și sosul începe să se îngroaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
Măruntaie și Os De Gât De Curcan
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
8
Adăugați amestecul de paste fierte și conservele de fasole verde condimentate în tigaie. Gatiti timp de 2 minute sau pana se incalzeste. Împărțiți amestecul de paste între 4 boluri superficiale. Completați fiecare porție cu un piept de pui și restul de parmezan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
1 1/4 Căni De Semințe De Dovleac Verzi Neprăjite, Cum Ar Fi Pepitele
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Fasole Verde Gata Tăiată, Disponibilă în Departamentul De Produse, înjumătățită într-un Unghi Transversal
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat