Linguină de ceapă de primăvară cu felii de lămâie Kalamata și rozmarin
Linguine de ceapă de primăvară cu felii de lămâie Kalamata și rozmarin ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 909 calorii, 28G de proteine, și 42G de grăsime. Pentru $2.44 pe portie, această rețetă acoperă 25% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Acesta va fi un hit la dvs Primăvară eveniment. Un amestec de linguine, măsline kalamatan, ulei de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 2 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 70%. Acest scor este solid. Încercați Coapte, anghinare cu ceapă, lămâie, măsline Kalamatan și rozmarin, Felii De Lămâie-Rozmarin, și Linguine cu ardei gras roșu și măsline Kalamatan pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Aruncați ceapa cu uleiul de măsline și sarea de mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New York
Brânză Pecorino-Romano Proaspăt Rasă, Sau După Gust
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
2
Adăugați usturoiul, măslinele, rozmarinul și feliile de lămâie, urmate de vinul alb. Puneți deoparte pentru a lăsa ceapa să se înmoaie și să-și "plângă" umiditatea aproximativ la ora de aproximativ. Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sani De Fazan Daca)
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
Usturoi Goya®
Aluat De Pâine De Porumb
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi Asortați
3
Răspândiți amestecul de ceapă suculent de aproximativ 1 cm adâncime într - un vas de copt mare, rezistent la flacără (cum ar fi o tigaie de lasagna de 10 x 14 inci). Lichidul ar trebui să aibă o adâncime de aproximativ cm.; dacă nu, adăugați puțină apă. Acoperiți bine cu un capac sau un strat de folie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Cu Nuci și Stafide
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
4
Se coace aproximativ 1 ore de M. C., amestecând amestecul cam la jumătatea drumului și apoi recuperând vasul. Trageți ceapa din cuptor și lăsați-o deoparte acoperită în timp ce fierbeți pastele în apă sărată conform instrucțiunilor pachetului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Rețetă De Pizzocheri
1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi Asortați
5
Scurgeți pastele și readuceți-le în aceeași oală în care a fost fiartă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rețetă De Pizzocheri
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, Decongelată
6
Adăugați ceapa și tot lichidul. Dacă este necesar, adăugați o cană de apă pentru paste, dacă este necesar. Întoarceți pastele pe un platou de servire garnisit cu pene de lămâie și parmezan după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
Pană De Lămâie
1 Cană De Orz Alb Perlat
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt