Linguină de ceapă de primăvară cu felii de lămâie Kalamata și rozmarin

Linguină de ceapă de primăvară cu felii de lămâie Kalamata și rozmarin
Linguine de ceapă de primăvară cu felii de lămâie Kalamata și rozmarin ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 909 calorii, 28G de proteine, și 42G de grăsime. Pentru $2.44 pe portie, această rețetă acoperă 25% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Acesta va fi un hit la dvs Primăvară eveniment. Un amestec de linguine, măsline kalamatan, ulei de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 2 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 70%. Acest scor este solid. Încercați Coapte, anghinare cu ceapă, lămâie, măsline Kalamatan și rozmarin, Felii De Lămâie-Rozmarin, și Linguine cu ardei gras roșu și măsline Kalamatan pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Aruncați ceapa cu uleiul de măsline și sarea de mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Brânză Pecorino-Romano Proaspăt Rasă, Sau După GustBrânză Pecorino-Romano Proaspăt Rasă, Sau După Gust
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
2
Adăugați usturoiul, măslinele, rozmarinul și feliile de lămâie, urmate de vinul alb. Puneți deoparte pentru a lăsa ceapa să se înmoaie și să-și "plângă" umiditatea aproximativ la ora de aproximativ. Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sani De Fazan Daca)Sani De Fazan Daca)
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel DezosatăCarne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Aluat De Pâine De PorumbAluat De Pâine De Porumb
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru OrnatFelii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
3
Răspândiți amestecul de ceapă suculent de aproximativ 1 cm adâncime într - un vas de copt mare, rezistent la flacără (cum ar fi o tigaie de lasagna de 10 x 14 inci). Lichidul ar trebui să aibă o adâncime de aproximativ cm.; dacă nu, adăugați puțină apă. Acoperiți bine cu un capac sau un strat de folie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®Amestec De Zahăr Brun Splenda®
Creveți SotațiCreveți Sotați
4
Se coace aproximativ 1 ore de M. C., amestecând amestecul cam la jumătatea drumului și apoi recuperând vasul. Trageți ceapa din cuptor și lăsați-o deoparte acoperită în timp ce fierbeți pastele în apă sărată conform instrucțiunilor pachetului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
5
Scurgeți pastele și readuceți-le în aceeași oală în care a fost fiartă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
6
Adăugați ceapa și tot lichidul. Dacă este necesar, adăugați o cană de apă pentru paste, dacă este necesar. Întoarceți pastele pe un platou de servire garnisit cu pene de lămâie și parmezan după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
Pană De LămâiePană De Lămâie
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
DificultateExpert
Gata În2 hrs
Porții4
Scor De Sănătate25
Revista