Linguini Bolognese cu Pancetta, carne de vită, sos de roșii, ierburi și parmezan
Linguini Bolognese cu Pancetta, carne de vită, sos de roșii, ierburi și parmezan ia în jur 1 oră și 35 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 4 și costă 2,74 USD pe porție. Acest sos are 760 calorii, 30g de proteine, și 28G de grăsime pe porție. Dacă aveți la îndemână linguini, ceapă, pancetta și alte câteva ingrediente, o puteți face. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 68%, care este solid. Încercați Linguini de legume cu ?Bolognese? Sos, Linguini cu sos Ragu de vită, și Roșii coapte cu parmezan și ierburi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Gatiti pastele conform instructiunilor si rezervati.
Într-o oală medie, sotati pancetta cu uleiul de măsline.
Se adaugă usturoiul, morcovii și ceapa și se sotează până se înmoaie.
Se adaugă carnea de vită și se sotează până se rumenesc.
Adăugați roșiile și zdrobiți cu o lingură de lemn.
Adăugați cimbru și gătiți 30 de minute până la o oră, amestecând ocazional. Se condimentează cu sare și piper.
În ultimul moment, adăugați busuiocul. Aruncați pastele cu sosul, acoperiți cu pătrunjel și parmezan.