Linguine și spanac cu sos Gorgonzola

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Linguine și spanac cu sos Gorgonzola. Această rețetă servește 4. O porție conține 469 calorii, 20g de proteine, și 17g de grăsime. Pentru $1.21 pe portie, această rețetă acoperă 26% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de spanac pentru copii, piper, lapte evaporat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma făina, puteți urma acest fel principal cu Tarta de mere cu sos de Caramel ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 65%. Acest scor este solid. Încercați Orecchiette Cu Spanac Și Sos Gorgonzola, Fettuccini de spanac cu sos de smântână Gorgonzola, și Linguine cu spanac și sos de iaurt pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Gatiti pastele conform instructiunilor pachetului, omitand sarea si grasimea.
În timp ce pastele se gătesc, topiți untul într-o cratiță medie la foc mediu.
Adăugați făină; gatiti 1 minut, amestecand continuu cu un tel. Adăugați treptat laptele, amestecând constant cu un bici. Creșteți căldura la mediu-mare; aduceți la fierbere, amestecând constant. Reduceți căldura; fierbeți 3 minute sau până când sosul se îngroașă ușor, amestecând frecvent.
Se ia de pe foc și se amestecă brânza, sarea și piperul.
Combinați sosul, pastele și spanacul, aruncând ușor pentru a acoperi.