Linguine De Pește

Linguine De Pește
Nevoie de un fel principal fără lactate și pescatarian? Pește Linguine ar putea fi o rețetă minunat pentru a încerca. O porție conține 884 calorii, 36g de proteine, și 20g de grăsime. Această rețetă servește 2. Pentru $ 5.45 pe portie, această rețetă acoperă 31% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Dacă aveți sare, chile, stropiți ulei de măsline și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a folosi sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri De Mere ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 85%. Acest scor este excelent. Rețete similare sunt Pește Sicilian Și Linguină, Pește La Grătar Peste Linguine Cu Sos De Piper Prăjit, și Linguine alle Noci (Linguine cu sos de nuci).

Instrucțiuni

1
Puneți uleiul de măsline într-o tigaie fierbinte, cu fund gros, cu fața înaltă. Se unge usturoiul și feniculul și se înmoaie, apoi se adaugă hamsiile și ceapa roșie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano-Reggiano Ras, De TrecutParmigiano-Reggiano Ras, De Trecut
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
2 Linguri Crengute De Marar Proaspat Culese2 Linguri Crengute De Marar Proaspat Culese
2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
2
Sote, dar nu maro.
3
Adăugați sarea, apoi așezați fileurile roșii de mullet, cu pielea în sus, deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chefal RoșuChefal Roșu
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
4
Se presară cu coaja de lămâie și se toarnă puțin vin alb pentru a opri tot prăjirea și pentru a începe fierberea. Pune într-un glug bun de ulei de măsline, unele piper și chile. Reduceți căldura și adăugați sucul din 1/2 lămâie și câteva blaturi de fenicul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nonpareils ArgintiiNonpareils Argintii
Sani De Fazan Daca)Sani De Fazan Daca)
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
1 Cană De Usturoi Tocat1 Cană De Usturoi Tocat
Bucle De Ciocolată Albă Pentru CoptBucle De Ciocolată Albă Pentru Copt
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru OrnatFelii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
5
Între timp gătiți linguina în apă clocotită și sărată până la al dente.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Prune, Tăiate în Bucăți De 1 InchRoșii Prune, Tăiate în Bucăți De 1 Inch
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
6
Aruncați ușor linguina și sosul împreună, verificați condimentul și serviți cu o picătură de ulei de măsline deasupra și mai multe blaturi de fenicul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Ceapă Galbenă, Curățată, Dată Pe RăzătoareCeapă Galbenă, Curățată, Dată Pe Răzătoare
Roșii Prune, Tăiate în Bucăți De 1 InchRoșii Prune, Tăiate în Bucăți De 1 Inch
2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
7
Acesta este un fel de mâncare siciliană care se face în mod normal cu sardine proaspete, dar este la fel de delicios cu fileuri de mullet roșu. .
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sardine ProaspeteSardine Proaspete
Chefal RoșuChefal Roșu

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru Fish. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care merg cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Ouxlner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb delicat aromat. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, poate chiar să se ocupe de un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Jean Biecher Pinot Gris cu un rating de 4,9 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 18 dolari pe sticlă.
Jean Biecher Pinot Gris
Jean Biecher Pinot Gris
Acest Pinot Gris are o frumoasă culoare galben-aurie. Bogat în complexitate aromatică, Pinot Gris poate dezvălui note tipice de fum, precum și arome delicioase de fructe uscate, caise, miere, ceară de albine și turtă dulce. Acest vin amplu și cărnos este susținut de o tensiune încântătoare care conferă vinului o structură plină de corp. Finisajul este lung și bine echilibrat.are o textură nobilă, catifelată, uneori cu nuanțe netede și mătăsoase.Cu bogăția sa de exprimare, Pinot Gris are o îndrăzneală naturală, capabilă să fie asortată cu mâncăruri de obicei pentru vinuri roșii. Cu un indiciu de subteran pământesc și fumos, Pinot Gris d ' Alsace face un meci admirabil pentru ciupercile girolle prăjite, risotto cu ciuperci boletus.
DificultateMediu
Gata În30 m.
Porții2
Scor De Sănătate61
Revista