Linguine De Pește
Nevoie de un fel principal fără lactate și pescatarian? Pește Linguine ar putea fi o rețetă minunat pentru a încerca. O porție conține 884 calorii, 36g de proteine, și 20g de grăsime. Această rețetă servește 2. Pentru $ 5.45 pe portie, această rețetă acoperă 31% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Dacă aveți sare, chile, stropiți ulei de măsline și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a folosi sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri De Mere ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 85%. Acest scor este excelent. Rețete similare sunt Pește Sicilian Și Linguină, Pește La Grătar Peste Linguine Cu Sos De Piper Prăjit, și Linguine alle Noci (Linguine cu sos de nuci).
Instrucțiuni
Puneți uleiul de măsline într-o tigaie fierbinte, cu fund gros, cu fața înaltă. Se unge usturoiul și feniculul și se înmoaie, apoi se adaugă hamsiile și ceapa roșie.
Adăugați sarea, apoi așezați fileurile roșii de mullet, cu pielea în sus, deasupra.
Se presară cu coaja de lămâie și se toarnă puțin vin alb pentru a opri tot prăjirea și pentru a începe fierberea. Pune într-un glug bun de ulei de măsline, unele piper și chile. Reduceți căldura și adăugați sucul din 1/2 lămâie și câteva blaturi de fenicul.
Între timp gătiți linguina în apă clocotită și sărată până la al dente.
Aruncați ușor linguina și sosul împreună, verificați condimentul și serviți cu o picătură de ulei de măsline deasupra și mai multe blaturi de fenicul.
Acesta este un fel de mâncare siciliană care se face în mod normal cu sardine proaspete, dar este la fel de delicios cu fileuri de mullet roșu. .
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru Fish. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care merg cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Ouxlner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb delicat aromat. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, poate chiar să se ocupe de un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Jean Biecher Pinot Gris cu un rating de 4,9 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 18 dolari pe sticlă.
![Jean Biecher Pinot Gris]()
Jean Biecher Pinot Gris
Acest Pinot Gris are o frumoasă culoare galben-aurie. Bogat în complexitate aromatică, Pinot Gris poate dezvălui note tipice de fum, precum și arome delicioase de fructe uscate, caise, miere, ceară de albine și turtă dulce. Acest vin amplu și cărnos este susținut de o tensiune încântătoare care conferă vinului o structură plină de corp. Finisajul este lung și bine echilibrat.are o textură nobilă, catifelată, uneori cu nuanțe netede și mătăsoase.Cu bogăția sa de exprimare, Pinot Gris are o îndrăzneală naturală, capabilă să fie asortată cu mâncăruri de obicei pentru vinuri roșii. Cu un indiciu de subteran pământesc și fumos, Pinot Gris d ' Alsace face un meci admirabil pentru ciupercile girolle prăjite, risotto cu ciuperci boletus.