Linguine de cârnați cu sos de dovleac de ghimbir
Linguina de cârnați cu sos de dovleac de ghimbir ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul principal. O porție conține 368 calorii, 15g de proteine, și 17g de grăsime. Această rețetă servește 8 și costă 99 de cenți pe porție. 16 persoane au fost impresionate de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați usturoi, piure de dovleac, piper și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a folosi crema, puteți urma acest fel principal cu Înghețată De Afine ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 de minute. Este adus la tine de Toțiretete. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 59%, care este solid. Rețete similare includ Linguine în sos de roșii cu cârnați de pui, roșii Blistered, Kale și perle de Mozzarella, Linguine alle Noci (Linguine cu sos de nuci), și Dovleac aburit și Baby Bok Choy cu sos de susan de ghimbir (Vegan, Paleo) .
Instrucțiuni
Aduceți la fiert o oală mare cu apă ușor sărată.
Adăugați pastele și gătiți până la al dente, 8 până la 10 minute; se scurge bine.
Combinați cârnații, ceapa și usturoiul într-o cratiță la foc mediu; gătiți până când cârnații se rumenesc complet și ceapa este translucidă, 5 până la 7 minute.
Amestecați piureul de dovleac, smântâna, ghimbirul, sarea și piperul într-o cratiță la foc mediu-mic; adăugați amestecul de cârnați și amestecați. Se fierbe până se încălzește, aproximativ 3 minute. Aruncați cu paste scurse pentru a servi.