Linguine cu sparanghel, parmezan și slănină
Linguine cu sparanghel, parmezan și slănină necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă face 4 porții cu 467 calorii, 20g de proteine, și 17g de grăsime fiecare. Pentru $2.63 pe portie, această rețetă acoperă 23% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Funcționează bine ca fel principal. Mergeți la magazin și ridicați usturoiul îmbuteliat, bulionul de pui mai puțin sodiu, sarea și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Acesta este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 58%. Rețete similare includ Linguine cu sparanghel, parmezan și slănină, Phyllo, Parmezan, Bacon Sparanghel Pachete, și Spaghete Parmezan Bacon Cu Sparanghel, Porumb Și Toma De Familie.
Instrucțiuni
Gatiti sparanghelul si pastele conform instructiunilor pachetului de paste, omitand sarea si grasimea.
Gătiti slănina într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare până când este crocantă; se răcește ușor.
Scoateți slănina din tigaie, rezervând 2 lingurițe de picături în tigaie. Crumble bacon.
Adăugați ceapa, usturoiul și oregano la picăturile din tigaie; sotati 4 minute sau până când ceapa se rumeneste ușor.
Adăugați roșiile; gatiti 2 minute.
Adăugați bulion; aduceți la fierbere. Se amestecă untul, sarea și piperul; se ia de pe foc.
Puneți amestecul de sparanghel într-un castron mare; adăugați amestecul de roșii și sucul, aruncând bine. Se acoperă cu slănină și brânză mărunțită.
Garnisiți cu parmezan ras, dacă doriți.