Linguine cu sos de scoică roșie
Linguine cu sos de scoică roșie este un fără lactate și pescatarian felul principal. Pentru $1.99 pe portie, această rețetă acoperă 28% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 4 porții cu 587 calorii, 21g de proteine, și 9g de grăsime fiecare. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați ceapă, piper, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma vinul roșu sec, puteți urma acest fel principal cu Pinot Noir Negrese ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 76%. Acest scor este bun. Încercați Linguine cu sos de scoică roșie, Linguine și sos de scoici, și Linguine cu sos de scoici pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o oală mare cu apă sărată clocotită, gătiți linguine, amestecând des, până la al dente, aproximativ 8 minute.
Se scurge bine într-o strecurătoare.
Încălziți uleiul într-o tigaie adâncă la foc mediu.
Adăugați ceapa tocată și ardeiul roșu zdrobit și gătiți, amestecând des, până se înmoaie, aproximativ 5 minute. Se amestecă vinul roșu și se fierbe până la sirop, aproximativ 4 minute. Se amestecă sosul de roșii și scoicile cu sucul lor și se încălzește până se fierbe, aproximativ 10 minute.
Adăugați pastele fierte și pătrunjelul în sosul de scoici în tigaie. Aruncați pentru a acoperi bine pastele.