Linguine cu sos de scoică albă
Nevoie de o garnitură fără lactate? Linguine cu sos de scoică albă ar putea fi o rețetă uimitoare de încercat. Această rețetă servește 4. Pentru $1.16 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 10g de proteine, 15g de grăsime, și un total de 374 calorii. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână căței de usturoi, scoici mici, pătrunjel și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 58%. Acest scor este solid. Încercați Linguine în sos de scoică albă, Linguine Cu Sos De Scoică Albă, și Linguine cu sos de scoică albă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aduceți la fierbere o cratiță mare cu apă sărată; adăugați paste și gătiți, amestecând des, până la al dente.
Se scurge într-o strecurătoare.
Între timp, încălziți uleiul de măsline extravirgin într-o oală mare la foc mediu-mare.
Adăugați usturoiul și ardeiul roșu zdrobit și amestecați până când sunt parfumate și aurii, 1 până la 2 minute.
Adăugați scoici mici, vin și suc. Acoperiți și gătiți, amestecând ocazional, până când scoicile se deschid, 6 până la 8 minute. (
Scoateți fiecare scoică cu clești pe măsură ce se deschide și aruncați-le pe cele care nu se deschid.)
Transferați scoici deschise în fiecare dintre cele 4 boluri puțin adânci.
Adăugați linguine la lichidul de gătit cu scoici și aruncați bine.
Transferați pastele în fiecare castron deasupra scoicilor.
Presărați pătrunjel proaspăt tocat chiar înainte de servire.