Linguine cu sos de scoici albe

Linguine cu sos de scoici albe
Linguine cu sos de scoici albe ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 6. Pentru $1.8 pe portie, această rețetă acoperă 19% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă pescatariană are 689 calorii, 19g de proteine, și 38g de grăsime per portie. 585 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Cap la magazin și ridica unt, grăsime mare de finisare ulei de măsline, apă, și câteva alte lucruri pentru a face astăzi. Pentru a folosi untul, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Unt De Scorțișoară ca desert. În general, această rețetă câștigă un scor destul de bun spoonacular de 75%. Rețete similare includ Linguine cu sos de scoici albe, Linguine cu sos de scoici albe, și Linguine cu sos de scoici albe.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Înveliți o tigaie mare cu ulei de măsline și adăugați jumătate din căței de usturoi. Aduceți tigaia la foc mediu-mare și gătiți până când usturoiul devine maro auriu. Când usturoiul este maro auriu și foarte aromat, îndepărtați-l și aruncați-l, și-a îndeplinit destinul de usturoi. Puneți 3 1/2 duzină de scoici în tigaie cu vinul și 1/2 cană de apă. Acoperiți tigaia și aduceți-o la fierbere la foc mediu. Acoperiți și gătiți până când scoicile se deschid, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe MediiCartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe Medii
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
3
Scoateți scoicile din tigaie și reduceți lichidul de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe MediiCartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe Medii
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
4
Lăsați scoicile să se răcească ușor, apoi scoateți-le din cochilii și rezervați-le. Aruncați cojile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(recomandat: Sos A1)(recomandat: Sos A1)
Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe MediiCartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe Medii
5
Turnați lichidul de gătit într-o cană de măsurare.
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Cap De AerBomboane Cap De Aer
6
Aduceți o oală mare cu apă bine sărată la fierbere la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
7
Înveliți din nou aceeași tigaie cu ulei de măsline și adăugați restul de căței de usturoi și un vârf mare de fulgi de piper zdrobit. Aduceți tigaia la foc mediu-mare și gătiți până când usturoiul devine maro auriu. Când usturoiul este maro auriu și foarte aromat, îndepărtați-l și aruncați-l, și-a îndeplinit destinul de usturoi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
8
Adăugați scoicile crude rămase și lichidul de gătit cu scoici rezervate în tigaie. Când adăugați lichidul de scoici rezervat, asigurați-vă că verificați dacă există nisip și pietriș în partea de jos, este posibil să pierdeți ultimele două linguri de suc, dar acest lucru este mai bun decât nisipul din pastele voastre! Acoperiți și gătiți până când scoicile se deschid.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe MediiCartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe Medii
Bucle De Ciocolată Albă Pentru CoptBucle De Ciocolată Albă Pentru Copt
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
9
În timp ce scoicile se gătesc, aruncați linguina în apa clocotită sărată și gătiți până când pastele sunt foarte "Al dente" poate cu un minut mai puțin decât direcționează cutia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Prune, Tăiate în Bucăți De 1 InchRoșii Prune, Tăiate în Bucăți De 1 Inch
Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe MediiCartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe Medii
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
10
Scoateți scoicile gătite din cochilii lor din tigaie și păstrați-le la cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(recomandat: Sos A1)(recomandat: Sos A1)
Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe MediiCartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe Medii
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
11
Adăugați untul și scoicile fierte care au fost scoase din cochilii înapoi în tigaie. Aduceți lichidul la fiert și aruncați pastele fierte și ierburile. Gatiti pastele impreuna cu sosul pana cand sosul se agata de paste. Opriți focul și aruncați Parmigiano-Reggiano ras, dacă utilizați, și terminați cu o picătură de ulei de finisare big fat. Aruncați sau amestecați puternic pentru a combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
Căpșuni La PiciorCăpșuni La Picior
(recomandat: Sos A1)(recomandat: Sos A1)
Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe MediiCartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe Medii
Așchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), OpționalAșchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), Opțional
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
12
Împărțiți pastele în feluri de mâncare și garnisiți cu scoicile care sunt încă în cochilii lor și puțin mai ras Parmigiano-Reggiano, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
(recomandat: Sos A1)(recomandat: Sos A1)
Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe MediiCartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe Medii
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
13
Acest lucru nu va face să doriți să Scoica sus!
DificultateGreu
Gata În40 m.
Porții6
Scor De Sănătate12
Revista