Linguine cu nuci, fasole verde și Feta

Linguine cu nuci, fasole verde și Feta
Linguine cu nuci, fasole verde și Feta ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 518 calorii, 15g de proteine, și 30g de grăsime. Această rețetă vegetariană servește 6 și costă $1.53 pe portie. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Dacă aveți brânză feta, ulei de măsline, linguină și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 71%. Acest scor este destul de bun. Încercați Salată de fasole verde cu Fetan și nuci, Fasole verde cu nuci, și Fasole Verde Cu Nuci pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Puneți nucile într-o tigaie de 10 pe 15 inci și coaceți într-un cuptor de 350 până când sunt aurii sub piei (rupeți unul pentru a verifica), 8 până la 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cana Napolitane De Vanilie Zdrobite Fin (aproximativ 10 Napolitane)1/3 Cana Napolitane De Vanilie Zdrobite Fin (aproximativ 10 Napolitane)
Echipamente pe care le vei folosi
Rulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 InchRulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
2
Se toarnă din tigaie. Creșteți temperatura cuptorului la 50
Echipamente pe care le vei folosi
Rulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 InchRulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
3
Între timp, într - o tigaie acoperită de 5 până la 6 litri la foc mare, aduceți la fierbere aproximativ 3 1/2 litri de apă. Se amestecă linguina și se fierbe, neacoperită, până când abia se înmoaie să muște, 8 până la 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Prune, Tăiate în Bucăți De 1 InchRoșii Prune, Tăiate în Bucăți De 1 Inch
1 Cerc De Tort De Carton (6 Inchi)1 Cerc De Tort De Carton (6 Inchi)
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
4
Scurgeți și reveniți la tigaie.
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
5
Tăiați capetele din fasole verde; clătiți și scurgeți fasolea. În tigaia de 10 pe 15 inci, combinați 1 lingură de ulei de măsline și fasole verde; răspândiți nivelul în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole VerdeFasole Verde
1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)
4 Felii Subțiri De Salam4 Felii Subțiri De Salam
Otet De Mere Sau Sos Iute, Pentru ServireOtet De Mere Sau Sos Iute, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
6
Se presară generos cu sare și piper. Prăjiți într-un cuptor de 500 până când fasolea verde începe să se rumenească, 4 până la 6 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Roșii Uscate La Soare Dintr-un Borcan1 Cană De Roșii Uscate La Soare Dintr-un Borcan
Fasole VerdeFasole Verde
Echipamente pe care le vei folosi
Rulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 InchRulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
7
Într-un castron mare de servire, combinați uleiul de nucă, coaja de lămâie și brânza feta.
Ingrediente de care veți avea nevoie
O Salată Amestecată Frunze, Spălate și UscateO Salată Amestecată Frunze, Spălate și Uscate
Pastă Sau Colorant Alimentar Lichid - Verde, Galben, Albastru și RoșuPastă Sau Colorant Alimentar Lichid - Verde, Galben, Albastru și Roșu
Ulei De NucUlei De Nuc
Echipamente pe care le vei folosi
Răsuciți Funii De Lemn DulceRăsuciți Funii De Lemn Dulce
8
Adăugați paste, nuci și fasole verde; se amestecă ușor. Condimentează după gust cu mai multă sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Roșii Uscate La Soare Dintr-un Borcan1 Cană De Roșii Uscate La Soare Dintr-un Borcan
Fasole VerdeFasole Verde
1/3 Cana Napolitane De Vanilie Zdrobite Fin (aproximativ 10 Napolitane)1/3 Cana Napolitane De Vanilie Zdrobite Fin (aproximativ 10 Napolitane)
1/2 Cană De Mazăre Edamame Decojită1/2 Cană De Mazăre Edamame Decojită
9
Asocierea vinului: un Sauvignon Blanc sau Albario crocant, cu arome de lămâie și minerale, este un meci spot-on pentru lămâia și fasolea verde din paste. Pinot Gris scoate în evidență bogăția uleiului de nucă și a nucilor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pinot GrisPinot Gris
Fasole VerdeFasole Verde
Ulei De NucUlei De Nuc
Coji De La LamaieCoji De La Lamaie
1/2 Cană De Mazăre Edamame Decojită1/2 Cană De Mazăre Edamame Decojită
Măsline Verzi Cu Pimiento, Aproximativ 16 Măsline MariMăsline Verzi Cu Pimiento, Aproximativ 16 Măsline Mari
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate27
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista