Linguine cu nuci, fasole verde și Feta
Linguine cu nuci, fasole verde și Feta ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 518 calorii, 15g de proteine, și 30g de grăsime. Această rețetă vegetariană servește 6 și costă $1.53 pe portie. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Dacă aveți brânză feta, ulei de măsline, linguină și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 71%. Acest scor este destul de bun. Încercați Salată de fasole verde cu Fetan și nuci, Fasole verde cu nuci, și Fasole Verde Cu Nuci pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Puneți nucile într-o tigaie de 10 pe 15 inci și coaceți într-un cuptor de 350 până când sunt aurii sub piei (rupeți unul pentru a verifica), 8 până la 10 minute.
Se toarnă din tigaie. Creșteți temperatura cuptorului la 50
Între timp, într - o tigaie acoperită de 5 până la 6 litri la foc mare, aduceți la fierbere aproximativ 3 1/2 litri de apă. Se amestecă linguina și se fierbe, neacoperită, până când abia se înmoaie să muște, 8 până la 10 minute.
Scurgeți și reveniți la tigaie.
Tăiați capetele din fasole verde; clătiți și scurgeți fasolea. În tigaia de 10 pe 15 inci, combinați 1 lingură de ulei de măsline și fasole verde; răspândiți nivelul în tigaie.
Se presară generos cu sare și piper. Prăjiți într-un cuptor de 500 până când fasolea verde începe să se rumenească, 4 până la 6 minute.
Într-un castron mare de servire, combinați uleiul de nucă, coaja de lămâie și brânza feta.
Adăugați paste, nuci și fasole verde; se amestecă ușor. Condimentează după gust cu mai multă sare și piper.
Asocierea vinului: un Sauvignon Blanc sau Albario crocant, cu arome de lămâie și minerale, este un meci spot-on pentru lămâia și fasolea verde din paste. Pinot Gris scoate în evidență bogăția uleiului de nucă și a nucilor.