Linguine cu fasole verde și sos de nucă ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul de garnituri. Pentru 67 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 8g de proteine, 7g de grăsime, și un total de 243 calorii. Această rețetă servește 6. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Un amestec de fasole, nuci, coajă de lămâie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scor de 42%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare sunt Fasole verde cu sos de pătrunjel de nucă, Fasole verde aruncat cu sos de nuc-Miso, și Linguine alle Noci (Linguine cu sos de nuci).
Instrucțiuni
1
Gatiti fasolea verde intr-un cuptor olandez in apa clocotita pentru a acoperi 1 minut sau pana cand este crocant.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Verde
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor Olandez
2
Adăugați paste și gătiți încă 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Paste
3
Scurgeți și clătiți cu apă rece. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă
4
Topiți untul cu ulei într-o tigaie mare la foc mediu; adăugați nuci și gătiți, amestecând ocazional, 5 minute sau până devin aurii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nuci
Unt
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
5
Adăugați usturoi, și saut 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi
6
Adăugați pătrunjelul și următoarele 3 ingrediente, amestecând până se încălzește bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pătrunjel
7
Se toarnă sosul peste amestecul de linguine, aruncând pentru a acoperi.