Linguine cu cremă de rădăcină de țelină, mere și Pancetta

Linguine cu cremă de rădăcină de țelină, mere și Pancetta
Linguine cu cremă de rădăcină de țelină, mere și Pancetta ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 730 calorii, 18g de proteine, și 22g de grăsime. Această rețetă servește 4 și costă 2,47 USD pe porție. 59 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână linguină, țelină, usturoi și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma vinul alb, puteți urma acest fel principal cu Iaurt Congelat Cu Vin Alb ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 84%. Acest scor este excelent. Încercați Rădăcină de țelină cu mere, nuci și brânză albastră, Supă de rădăcină de țelină pur și simplu cu mere caramelizate, și Cremă fără lapte de supă de rădăcină de țelină pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-o cratiță mare sau oală, încălziți 1 lingură de ulei de măsline la foc mediu-mic până când strălucește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
2
Adăugați usturoiul și gătiți până se înmoaie, dar nu se rumenesc, apoi adăugați rădăcina de țelină și cartoful. Amestecați bine pentru a acoperi legumele și gătiți până când cartoful începe să se înmoaie, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
TelinaTelina
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu BrânzăCuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
3
Adăugați bulionul și smântâna, dați la fiert, acoperiți și fierbeți până când țelina este fragedă, aproximativ 30 de minute. Folosiți un blender cu imersie (sau transferați într-un blender standard) și pur și pur.
Ingrediente de care veți avea nevoie
TelinaTelina
1-1/2 Cană Supă De Pui1-1/2 Cană Supă De Pui
Roșii De Soare NuRoșii De Soare Nu
Echipamente pe care le vei folosi
Imersiune BlenderImersiune Blender
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
4
Între timp, aduceți o oală mare cu apă sărată la fiert și gătiți pastele până la al dente. Înainte de scurgere, rezervați o cană de apă de gătit pentru paste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
5
În timp ce pastele se gătesc, încălziți uleiul de măsline rămas într-o tigaie mare (12 inci) la foc mediu și adăugați pancetta. Gatiti pana cand incepeti sa crocanti la margini, aproximativ 5 minute, apoi adaugati merele si ceapa. Continuați să gătiți până când merele sunt caramelizate și aproape moi și ceapa este ofilită, încă 5-7 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
2 Cepe Roșii Tăiate2 Cepe Roșii Tăiate
1 Kilogram De Pâine De Secară Ușoară De O Zi, Tăiată Cubulețe1 Kilogram De Pâine De Secară Ușoară De O Zi, Tăiată Cubulețe
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
6
Adăugați vinul și gătiți până se evaporă complet și merele sunt fragede până la capăt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kilogram De Pâine De Secară Ușoară De O Zi, Tăiată Cubulețe1 Kilogram De Pâine De Secară Ușoară De O Zi, Tăiată Cubulețe
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
7
Adăugați pastele în amestecul de pancetta-mere, apoi turnați țelina pur și pur pentru a crea un sos (este posibil să nu aveți nevoie de tot pur și pur; ar trebui doar să acopere pastele și să nu le sufoce). Dacă este necesar, subțire cu puțină apă de paste rezervată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
TelinaTelina
2 Cepe Roșii Tăiate2 Cepe Roșii Tăiate
1 Kilogram De Pâine De Secară Ușoară De O Zi, Tăiată Cubulețe1 Kilogram De Pâine De Secară Ușoară De O Zi, Tăiată Cubulețe
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
8
Serviți imediat cu frunzele de țelină rezervate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grapefruit Roșu, Supremat, Bucăți înjumătățiteGrapefruit Roșu, Supremat, Bucăți înjumătățite
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate22
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista