Linguine cu conopidă, usturoi și pesmet
Linguine cu conopidă, usturoi și pesmet este un pescatarian rețetă cu 4 porții. O porție conține 907 calorii, 29G de proteine, și 35g de grăsime. Pentru $2.84 pe portie, această rețetă acoperă 39% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta funcționează cel mai bine ca un curs principal, și se face în aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați parmezan, linguine, fulgi de ardei roșu și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a folosi sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri De Mere ca desert. Acesta este adus la tine de retetele mele. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular uimitor de 85%. Încercați Gatiti cartea: Linguine cu fasole Fava, usturoi, rosii si pesmet, Conopidă Cu Pesmet De Usturoi, și Paste Cremă De Conopidă Ricotta Cu Pesmet De Usturoi Prăjit pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o tigaie mare, încălziți 4 linguri de ulei la foc moderat.
Adăugați firimiturile de pâine și gătiți, amestecând, până devin aurii, aproximativ 5 minute.
Eliminați. Ștergeți tigaia.
Încălziți restul de 4 linguri de ulei în aceeași tigaie la foc moderat.
Adăugați usturoiul, pătrunjelul și fulgii de ardei roșu. Gatiti, amestecand, timp de 1 minut. Se amestecă pasta de hamsie.
Într-o oală mare cu apă clocotită, sărată, gătiți linguina până aproape gata, aproximativ 8 minute.
Adăugați conopida și aduceți înapoi la fierbere. Gatiti pana cand conopida si pastele sunt gata, cu aproximativ 4 minute mai mult.
Scurgere. Aruncați cu amestecul de usturoi, sare, pesmet și parmezan. Sus cu parmezan suplimentar.
Adăugați câte o mână de stafide și nuci de pin în același timp cu usturoiul, pătrunjelul și fulgii de ardei roșu.: Folosiți patru fileuri de hamsie tocate în loc de pasta de hamsie.
Recomandarea vinului: vinul roșu, dacă este simplu și crocant, face o alegere interesantă pentru acest fel de mâncare. O notă de pământ, așa cum veți găsi într-un Chianti de bază, ajută la legarea aromelor de vin și alimente.