Linguine cu ciuperci Portobello

Linguine cu ciuperci Portobello
Linguine cu ciuperci Portobello ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete hor d ' oeuvre. O porție conține 253 calorii, 8g de proteine, și 5g de grăsime. Pentru 67 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. 64 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Un amestec de ulei de măsline extravirgin, capace de ciuperci portobello, usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 74%. Încercați Portobello Linguine, Ciuperci Portobello Umplute, și Ciuperci Portobello Umplute pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți broilerul cuptorului.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Aduceți la fierbere o oală mare cu apă ușor sărată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
3
Adăugați linguine și gătiți timp de 9 până la 13 minute sau până când sunt al dente; scurgere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Prune, Tăiate în Bucăți De 1 InchRoșii Prune, Tăiate în Bucăți De 1 Inch
4
Ungeți ciupercile cu 1/2 ulei de măsline și aranjați pe o foaie de copt medie. Se fierbe în cuptorul pregătit 6 până la 8 minute, întorcându-se frecvent, până se rumenesc și se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiuperciCiuperci
Ulei De MăslineUlei De Măsline
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
CuptorCuptor
5
Tăiați ciupercile în felii de 1/4 inch și puneți-le într-un castron mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiuperciCiuperci
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
6
Se amestecă cu uleiul de măsline rămas, oțetul de vin roșu, oregano, busuioc, rozmarin, usturoi și suc de lămâie. Se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Oțet De Vin RoșuOțet De Vin Roșu
Sare și PiperSare și Piper
Suc De LămâieSuc De Lămâie
Ulei De MăslineUlei De Măsline
RozmarinRozmarin
Conserve) Supă De Pui Cu Conținut Scăzut De SodiuConserve) Supă De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
UsturoiUsturoi
BusuiocBusuioc
7
Într-un castron mare, aruncați împreună linguina gătită și amestecul de ciuperci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Linguină GătităLinguină Gătită
CiuperciCiuperci
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol

Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant

Antipasti funcționează foarte bine cu vin spumant și spumant rossimbrox. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu alimentele și completează o varietate de arome. Ai putea încerca Ferrari Perle. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,8 din 5 stele și un preț de aproximativ 38 de dolari pe sticlă.
Ferrari Perle
Ferrari Perle
Galben-pai cu o ușoară strălucire aurie. Intens și deosebit de rafinat cu mirosuri de migdale, mere, un ușor condiment și note de crustă de pâine. Uscat, curat și elegant, cu o netezime de durată. Note de mere coapte, o drojdie plăcută și migdale dulci.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate14
Revista