Linguine cu ciuperci Portobello
Linguine cu ciuperci Portobello ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete hor d ' oeuvre. O porție conține 253 calorii, 8g de proteine, și 5g de grăsime. Pentru 67 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. 64 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Un amestec de ulei de măsline extravirgin, capace de ciuperci portobello, usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 74%. Încercați Portobello Linguine, Ciuperci Portobello Umplute, și Ciuperci Portobello Umplute pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți broilerul cuptorului.
Aduceți la fierbere o oală mare cu apă ușor sărată.
Adăugați linguine și gătiți timp de 9 până la 13 minute sau până când sunt al dente; scurgere.
Ungeți ciupercile cu 1/2 ulei de măsline și aranjați pe o foaie de copt medie. Se fierbe în cuptorul pregătit 6 până la 8 minute, întorcându-se frecvent, până se rumenesc și se înmoaie.
Tăiați ciupercile în felii de 1/4 inch și puneți-le într-un castron mediu.
Se amestecă cu uleiul de măsline rămas, oțetul de vin roșu, oregano, busuioc, rozmarin, usturoi și suc de lămâie. Se condimentează cu sare și piper.
Într-un castron mare, aruncați împreună linguina gătită și amestecul de ciuperci.
Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant
Antipasti funcționează foarte bine cu vin spumant și spumant rossimbrox. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu alimentele și completează o varietate de arome. Ai putea încerca Ferrari Perle. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,8 din 5 stele și un preț de aproximativ 38 de dolari pe sticlă.
![Ferrari Perle]()
Ferrari Perle
Galben-pai cu o ușoară strălucire aurie. Intens și deosebit de rafinat cu mirosuri de migdale, mere, un ușor condiment și note de crustă de pâine. Uscat, curat și elegant, cu o netezime de durată. Note de mere coapte, o drojdie plăcută și migdale dulci.