Linguine cu anghinare și lămâie

Linguine cu anghinare și lămâie
Linguine cu anghinare și lămâie este un vegetarian felul principal. Această rețetă servește 3 și costă 2,11 USD pe porție. O porție conține 559 calorii, 13g de proteine, și 20g de grăsime. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Un amestec de inimi de anghinare, vin, bulion de legume și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma pene de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Baclava Rulată ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 63%. Acest scor este solid. Încercați Linguine Cu Ton, Anghinare Și Lămâie, Linguine Cu Crab Și Anghinare, și Linguine cu anghinare și praz pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într - o tigaie de 5 până la 6 litri la foc mare, aduceți 3 litri de apă la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
2
Adăugați linguine și amestecați ocazional până când abia se înmoaie pentru a mușca, 2 până la 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Prune, Tăiate în Bucăți De 1 InchRoșii Prune, Tăiate în Bucăți De 1 Inch
3
Între timp, într-o tigaie de 10 până la 12 inci la foc mediu-mare, amestecați ceapa și rozmarinul în ulei până când ceapa este moale, 1 până la 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RozmarinRozmarin
CeapăCeapă
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Adăugați inimi de anghinare, bulion, vin, smântână și coajă de lămâie; se amestecă până la fierbere, 1 până la 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Inimi De AnghinareInimi De Anghinare
Coaja De LamaieCoaja De Lamaie
BulionBulion
CremăCremă
VinVin
5
Scurgeți pastele și reveniți la tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PastePaste
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
6
Adăugați sos de anghinare, pătrunjel și sare și piper după gust. Ridicați cu două linguri pentru a amesteca. (Dacă pastele s-au răcit, amestecați la foc mediu până când sunt fierbinți.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
AnghinareAnghinare
PătrunjelPătrunjel
PastePaste
SosSos
7
Se toarnă într-un castron larg de servire sau se distribuie între farfurii.
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
8
Se servește cu pene de lămâie pentru a stoarce peste paste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pană De LămâiePană De Lămâie
PastePaste
9
Variație: înlocuiți ardeii grași roșii și galbeni tăiați felii pentru inimile de anghinare sau ciupercile pentru anghinare și sherry pentru vinul alb.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei GalbenArdei Galben
Inimi De AnghinareInimi De Anghinare
AnghinareAnghinare
Vin AlbVin Alb
CiuperciCiuperci
Coaja De Pepene Verde Murat, 1 BorcanCoaja De Pepene Verde Murat, 1 Borcan

Echipamente

DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții3
Scor De Sănătate31
Revista