Linguine cremoasă cu sos de scoici

Linguine cremoasă cu sos de scoici
Linguina cremoasă cu sos de scoici ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. Îți urmărești silueta? Această rețetă pescatariană are 513 calorii, 13g de proteine, și 29G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4. Pentru $1.43 pe portie, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de usturoi, unt, ulei de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma vinul alb sec, puteți urma acest fel principal cu Iaurt Congelat Cu Vin Alb ca desert. 37 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este adus la tine de Allrecipes. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de rău de 34%. Încercați Linguine cu sos cremos de scoici albe, Linguine De Scoică Cremoasă, și Linguine cu sos de scoici pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Umpleți o oală mare cu apă ușor sărată și aduceți la fierbere la foc mare. Odată ce apa fierbe, amestecați linguina și reveniți la fierbere. Gatiti pastele, amestecand ocazional, pana cand sunt fierte, dar inca usor ferme, aproximativ 11 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Prune, Tăiate în Bucăți De 1 InchRoșii Prune, Tăiate în Bucăți De 1 Inch
PastePaste
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Se scurge bine.
3
Încălziți untul și uleiul de măsline într-o tigaie la foc mediu până începe să se rumenească ușor. Se amestecă ceapa; gătiți și amestecați până când ceapa devine ușor aurie, aproximativ 10 minute. Se amestecă usturoiul și se gătește încă 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De MăslineUlei De Măsline
UntUnt
UsturoiUsturoi
CeapăCeapă
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Adăugați sucul de scoică rezervat și vinul. Se fierbe la foc mic până se reduce la jumătate, aproximativ 15 minute. Se amestecă sosul Alfredo și scoicile; gatiti si amestecati pana se incalzeste, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos AlfredoSos Alfredo
Suc De ScoiciSuc De Scoici
ScoiciScoici
VinVin
5
Serviți sosul de scoici peste linguină și presărați parmezan și fulgi de ardei roșu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Ardei RoșuFulgi De Ardei Roșu
ParmezanParmezan
Sos De ScoiciSos De Scoici
Roșii Prune, Tăiate în Bucăți De 1 InchRoșii Prune, Tăiate în Bucăți De 1 Inch
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista