Linguine Alfredo
Rețeta Linguine Alfredo ar putea satisface pofta mediteraneană în aproximativ 28 minute. Această rețetă servește 6 și costă 1,34 USD pe porție. O porție conține 730 calorii, 19g de proteine, și 46G de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați căței de usturoi, piper, busuioc și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat acest fel principal. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă o nu atât de spectaculos scor spoonacular de 40%. Încercați Linguine Alfredo, Sos Alfredo cu ierburi peste Linguine, și Dovleac Vegan Alfredo Linguine pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Gatiti pastele conform instructiunilor pachetului; scurgeți și păstrați cald.
Topiți untul într-o tigaie mare la foc mediu.
Se adauga usturoiul, si saut 2 minute sau pana se rumeneste usor. Se amestecă smântână, 1/2 cană bulion și busuioc. Creșteți căldura la mare și aduceți la fierbere.
Se ia de pe foc; se adaugă pastele și restul de 1/2 cană de bulion.
Presărați parmezan și aruncați pentru a acoperi. Se amestecă piperul după gust.
Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Italiană în meniu? Încercați să împerecheați cu Chianti, Trebbiano și Verdicchio. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Ai putea încerca Antinori Badian un Passignano Chianti Classico Gran Selezione. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,6 din 5 stele și un preț de aproximativ 60 de dolari pe sticlă.
![Antinori Badia a Passignano Chianti Classico Gran Selezione]()
Antinori Badia a Passignano Chianti Classico Gran Selezione
De culoare roșu rubiniu intens, vinul prezintă arome atât de fructe, cât și senzațiile tipice de stejar, care fuzionează armonios și oferă, de asemenea, note balsamice și grafit pe nas. Gustul este bogat, cu taninuri suple și echilibrate, împreună cu prospețimea vibrantă tipică Sangiovese. Finisajul și postgustul sunt de persistență notabilă și repetă notele de fructe de pădure simțite mai întâi pe nas.