Limonada italiană ar putea fi doar Mediterana rețetă pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 0g de proteine, 0g de grăsime, și un total de 278 calorii. Această rețetă servește 6 și costă 84 de cenți pe porție. Acesta funcționează bine ca o băutură foarte buget prietenos. 3 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Un amestec de apă, suc de lămâie, răsuciri de lămâie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, FODMAP prietenos și vegan dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 15%. Acest scor este destul de rău. Încercați Limonadă italiană cu vodcă, gin și lichior de portocale, Cocktail de limonadă și tequila pentru Ziua Națională a limonadei, și Limonadă, Limonadă Roz, Limonadă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Amestecați sucul de lămâie, siropul simplu de busuioc și apa împreună într-un ulcior. A se păstra la frigider până este gata de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Elixir G
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
3
Se toarnă peste pahare umplute cu gheață și se ornează cu o răsucire de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
Vermut Stropitor
4
Într-o cratiță combinați busuiocul, zahărul și apa și fierbeți până când zahărul este dizolvat, 5 minute. Se răcește, se strecoară siropul simplu și se păstrează la frigider.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Elixir G
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
Cu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
Italianul funcționează foarte bine cu Chianti, Trebbiano și Verdicchio. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se împerechează bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Piccini Chianti Classico cu un rating de 4.6 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 10 dolari pe sticlă.