Lime Chiffon Pie

Lime Chiffon Pie
O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 6g de grăsime, și un total de 140 calorii. Pentru 46 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. O mulțime de oameni au făcut această rețetă, iar 208 ar spune că a ajuns la fața locului. Dacă aveți gelatină cu aromă de jeleu, apă, cuburi de gheață și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 40%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Plăcintă Cu Sifon Fără Coacere, Tort De Sifon Cu Var, și Lime Chiffon Desert.

Instrucțiuni

1
Se adaugă apă clocotită în amestecul de gelatină într-un castron mare; se amestecă 2 min. până la dizolvarea completă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu Aroma De CapsuniCu Aroma De Capsuni
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
2
Adăugați suficientă gheață în apă rece pentru a face 1 cană.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Vermut StropitorVermut Stropitor
3
Se adaugă în gelatină; se amestecă până se topește gheața.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane RuntsBomboane Runts
Vermut StropitorVermut Stropitor
4
Bateti în bici rece, coaja si suc. La frigider 15 min. sau până când amestecul este suficient de gros pentru a Movila. Lingură în crustă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală
Bucle De Ciocolată Albă Pentru CoptBucle De Ciocolată Albă Pentru Copt
Echipamente pe care le vei folosi
Biscuiți Oreo TăiațiBiscuiți Oreo Tăiați
5
La frigider 4 ore sau până când este ferm.
DificultateExpert
Gata În4 hrs, 30 m.
Porții8
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista