Limba Tantalic Gratar Carne De Porc

Limba Tantalic Gratar Carne De Porc
Limba Tantalizing gratar de porc ar putea fi doar băutura pe care o căutați. Această rețetă face 5 porții cu 1170 calorii, 72g de proteine, și 55g de grăsime fiecare. Pentru $5.72 pe portie, această rețetă acoperă 55% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 7 persoane au fost impresionate de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 10 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. Un amestec de scallion, piper, boia maghiară și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. Ziua Tatălui va fi și mai special cu această rețetă. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Cu o lingură scor de 87%, acest fel de mâncare este uimitor. Încercați Limba Tantalic Gratar Carne De Porc, The Nasty Bits: Confit De Limbă De Porc Cu Salată Caldă De Linte, și Coaste clasice de porc la grătar cu sos de grătar cu slănină afumată pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Preîncălziți cuptorul la 325 grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
3
Se toarnă bere în partea de jos a tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Kilogram De Eglefin Tocat1/2 Kilogram De Eglefin Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®Amestec De Zahăr Brun Splenda®
4
Puneți grătarul deasupra (suficient de înalt pentru a ține carnea de porc departe de bere).
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Kilogram De Eglefin Tocat1/2 Kilogram De Eglefin Tocat
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
5
Se amestecă toate condimentele împreună și se freacă peste toată carnea de porc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chipsuri De Scorțișoară VietnamezăChipsuri De Scorțișoară Vietnameză
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
6
Coaceți, acoperit, timp de 2 1/2 ore (sau până când carnea de porc cade de pe os). Odată ce ați gătit pentru a face carne de porc trasă (asigurați-vă că aruncați grăsimea).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Porc TrasăCarne De Porc Trasă
4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
1
Prăjiți pe grătar, apoi îndepărtați pielea și semințele. Se toacă fin și se amestecă cu carnea de porc trasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Porc TrasăCarne De Porc Trasă
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
1
Se toarnă berea într-o cratiță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Kilogram De Eglefin Tocat1/2 Kilogram De Eglefin Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2
Adăugați zahăr brun și fulgi de ardei roșu zdrobiți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 InchCeapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
UmărUmăr
3
Gatiti la foc mediu-mare pana se reduce la aproximativ 1/2 cana (amestecand regulat). Odată redus adăugați toate celelalte ingrediente, cu excepția bulionului de vită. Se amestecă până se combină bine (fără bulgări). Apoi se toarnă încet în bulion de vită. Se fierbe timp de 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bucăți De Legume De Mărimea Unei MușcăturiBucăți De Legume De Mărimea Unei Mușcături
4
Se amestecă sosul de grătar cu carnea de porc terminată
Ingrediente de care veți avea nevoie
Slănină Dublu Afumată, Tăiată Cubulețe MiciSlănină Dublu Afumată, Tăiată Cubulețe Mici
Carne De Porc TrasăCarne De Porc Trasă
5
Se amestecă scorțișoară și zahăr brun. Frecați pe felii de ananas. Felii de grătar aproximativ 2 minute pe fiecare parte la foc mediu (doriți să obțineți semne de grătar). Se toacă bine și se rezervă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Inele De AnanasInele De Ananas
UmărUmăr
înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentareînghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentare
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
1
Într-un castron mare, aruncați împreună varza, ceapa, ceapa și ardeii. În castron separat amestecati împreună bere, oțet și zahăr brun.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UmărUmăr
Ceașcă Piept De Curcan Gătit MărunțitCeașcă Piept De Curcan Gătit Mărunțit
(rezervati 1 Lingura)(rezervati 1 Lingura)
O Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate GrosierO Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate Grosier
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
1/2 Kilogram De Eglefin Tocat1/2 Kilogram De Eglefin Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Se toarnă amestecul peste varză și ardei și se aruncă (se lasă să stea cu 30 de minute înainte de servire).
Ingrediente de care veți avea nevoie
(rezervati 1 Lingura)(rezervati 1 Lingura)
O Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate GrosierO Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate Grosier
3
Gatiti baconul in cuptor sau presati panini cu blat plat pana cand sunt crocante. Întoarceți-vă la jumătate pentru a fi clare pe ambele părți (uscați pe prosoape de hârtie). Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Echipamente pe care le vei folosi
Panini PressPanini Press
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în SferturiTortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
1
Tăiați rulourile în jumătate. Pe partea de jos a pus gratar acoperit tras carne de porc (o porție generoasă frumos).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Porc TrasăCarne De Porc Trasă
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
2
Apoi adăugați 1 lingură de ananas și 3 felii de slănină mărunțită. Apoi adăugați 2 linguri de slaw. Puneți partea superioară a ruloului înapoi și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bucăți Reale De SlăninăBucăți Reale De Slănină
Dovleci De Plăcintă Medii (aproximativ Fiecare)Dovleci De Plăcintă Medii (aproximativ Fiecare)
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale

Ingrediente

4541 dovleac galben, tăiat în cuburi de 2,5 cm.1 c smântână pentru frișcă1 c smântână pentru frișcă12 lingurițe de pudră de usturoipulpă de miel (scoasă din frigider și lăsată să stea la temperatura camerei cu 1 oră înainte de preparare)pulpă de miel (scoasă din frigider și lăsată să stea la temperatura camerei cu 1 oră înainte de preparare)2ardei dulci de bananeardei dulci de banane3551 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilBucăți de legume de mărimea unei mușcăturiBucăți de legume de mărimea unei mușcături1kilogramefundul Boston cu os, tăiat în coaste în stil rusticfundul Boston cu os, tăiat în coaste în stil rustic591 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilumărumăr12 lingurițe de pudră de usturoiumărumăr2371 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilvarză mărunțităvarză mărunțită1Bucăți de caramele Heath Bar1 linguriță de oregano uscat, plus mai mult pentru stropire1 linguriță de oregano uscat, plus mai mult pentru stropire3Fresno chilis sau jalapenos roșuFresno chilis sau jalapenos roșu3551 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibil4 kg de cartofi rumeni întregi (aproximativ 8)4 kg de cartofi rumeni întregi (aproximativ 8)1Oreos dublu umplutardei roșu zdrobitardei roșu zdrobit791 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilbere neagrăbere neagră2371 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilbere neagrăbere neagră1Oreos dublu umplutfelii de castravete englezesc în formă de semilunăfelii de castravete englezesc în formă de semilună12 lingurițe de pudră de usturoiscorțișoară măcinatăscorțișoară măcinată1Oreos dublu umplutsos iute chipotle (recomandat: Tabasco)sos iute chipotle (recomandat: Tabasco)43 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cmsos fierbinte (recomandat: Texas Pete)sos fierbinte (recomandat: Texas Pete)1Oreos dublu umplutPaprika maghiarăPaprika maghiară1lime, suc, plus felii pentru garniturălime, suc, plus felii pentru garnitură1Bucăți de caramele Heath Baramestec de ardei roșu și negruamestec de ardei roșu și negru1ananas, decojit și tăiat în felii groase de 1 inchananas, decojit și tăiat în felii groase de 1 inch112 până la 15 roșii de pădure, spălate, fără coji de hârtie12 până la 15 roșii de pădure, spălate, fără coji de hârtie0ceapa rosie feliata subtire si tocataceapa rosie feliata subtire si tocata1Oreos dublu umplutfulgi de ardei roșu zdrobițifulgi de ardei roșu zdrobiți1Bucăți de caramele Heath Barpâine de o zi tăiată cuburi (cuburi de 1,2 cm), fără crustăpâine de o zi tăiată cuburi (cuburi de 1,2 cm), fără crustă1scallion, tocatscallion, tocat1Oreos dublu umplutmuștar brun picantmuștar brun picant5kaiser rollskaiser rolls23 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cmPâine pita, încălzită conform instrucțiunilor de pe ambalaj, pentru servirePâine pita, încălzită conform instrucțiunilor de pe ambalaj, pentru servire23 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cmoțet balsamic alboțet balsamic alb33 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cmSos WorcestershireSos Worcestershire

Vin recomandat: Zinfandel, Vin Roz

Vinul Zinfandel și rossimbroul sunt alegeri excelente pentru grătar. Un rosul este răcoritor la temperaturi ridicate și completează sosurile și frecările dulci și picante. Zinfandel este o alegere clasică de vin roșu pentru grătar, în special pentru coaste de porc și piept de vită. St. Francis Old Vines Zinfandel cu un rating de 4,4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 19 dolari pe sticlă.
St. Francis Vechi Viță De Vie Zinfandel
St. Francis Vechi Viță De Vie Zinfandel
Un clasic vechi viță de vie Zinfandel care aduce un omagiu patrimoniului său, acest vin oferă arome de cutie de trabuc, piper și condimente. Aromele de cireș negru copt și fasole de vanilie sunt urmate de un finisaj lung și delicios.
DificultateExpert
Gata În3 hrs, 10 m.
Porții5
Scor De Sănătate52
BucătăriiGrătar
Tipuri De Feluri De MâncareBăutură
Revista