Limantro Tofu ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 2 și costă 4,35 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 13g de proteine, 12g de grăsime, și un total de 196 calorii. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 20 de minute. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Dacă aveți coajă de var, sos de soia, cilantro și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Este adus la tine de Toțiretete. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 58%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare sunt Tofu prăjit în tigaie cu sos picant de lămâie (Tofu Nuong Xa), Rapid stil asiatic tofu (Tofu alla Debbie), și Tofu de ierburi italiene coapte + cum să apăsați Tofu ca un campion.
Instrucțiuni
1
Amestecați cilantro, usturoiul, coaja de tei și sucul, sosul de soia, chimenul, zahărul brun și ardeiul cayenne într-un bol.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Iute
Zahăr Brun
2 Linguri Ulei De Arahide Prajit Sau Ulei Vegetal
Sos De Soia
3 Linguri De Ulei Vegetal
Usturoi
Chimen
Suc
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
2
Adăugați tofu și marinați la frigider timp de 1 oră până peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Soia 1 Lingura De Seminte De Susan
3
Îndepărtați tofu cu o lingură pliată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Soia 1 Lingura De Seminte De Susan
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura Cu Fante
4
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie la foc mediu; gătiți și amestecați tofu marinat până se rumenesc pe toate părțile, 10 până la 15 minute.