Lima Bean Mash
Lima Bean Mash este un fără gluten și vegan farfurie. Această rețetă face 10 porții cu 57 calorii, 3G de proteine, și 2G de grăsime fiecare. Pentru 19 cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Un amestec de coajă de lămâie, suc de lămâie, sare kosher și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Acesta este adus la tine de retetele mele. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 44%, ceea ce este bine. Rețete similare sunt Cum se gătește: Sigarillas (fasole cu aripi), patani (fasole lima) și dovlecei în lapte de cocos, Lima Bean Dip, și Lima Bean Bisque.
Instrucțiuni
Combinați fasolea lima, usturoiul, sarea kosher și 1 cană de apă într-o cratiță medie. Se aduce la fierbere la foc mediu. Acoperiți, reduceți căldura la minim și gătiți 15 minute.
Scoateți din căldură și lăsați să se răcească 15 minute.
Scurgeți, rezervând 1/4 cană lichid.
Procesați amestecul de fasole lima, lichidul rezervat, uleiul de măsline și ingredientele rămase într-un robot de bucătărie 30 de secunde sau până se omogenizează. Acoperiți și răciți 30 de minute până la 1 oră. A se păstra într-un recipient etanș până la 3 zile.