Lima Bean Dip
Lima Bean Dip ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Pentru 42 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 12g de grăsime, și un total de 168 calorii. Această rețetă servește 6. Această rețetă de la Foodnetwork are 1 fani. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Super Bowl. Este o opțiune bună dacă urmați un lactate gratuit dieta. Mergeți la magazin și ridicați chipsuri de pita și/sau bețe de legume, pătrunjel, usturoi și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 35 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 30%. Acest scor este destul de rău. Încercați Cum se gătește: Sigarillas (fasole cu aripi), patani (fasole lima) și dovlecei în lapte de cocos, Lima Bean Cassoulet, și Supă De Fasole Lima pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aduceți o cratiță cu apă sărată la fiert.
Adăugați fasolea lima și usturoiul și fierbeți până se înmoaie, 18 până la 20 de minute.
Scurgeți și clătiți sub apă rece pentru a se răci ușor (fasolea trebuie să fie caldă, dar nu fierbinte).
Pulsați fasolea lima, usturoiul, pătrunjelul, coaja de lămâie, sucul de lămâie și 1 1/2 lingurițe de sare într-un robot de bucătărie până când se combină. Cu motorul pornit, turnați uleiul de măsline și procesați până când este încorporat, dar încă ușor gros.
Se transferă într-un bol și se acoperă cu slănina.
Serviți cald sau la temperatura camerei cu chipsuri de pita și/sau bețișoare de legume.
Cumpărați fasole lima congelată: sunt verde strălucitor și gust de unt. Fasolea lima de culoare măslinie, moale, pe care ți-o amintești din copilărie, a fost probabil conservată.