Lichior Crema De Zahar Ars

Lichior Crema De Zahar Ars
Lichior Crema de zahar ars este un fără gluten și vegetarian băutură. Această rețetă servește 8. Pentru 95 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 476 calorii, 5g de proteine, și 37g de grăsime. Dacă aveți gălbenușuri de ou, zahăr brun ferm, vanilie și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Crăciun. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore și 25 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 16%. Acest scor nu este atât de minunat. Încercați Lichior Crema De Zahar Ars, Lichior Crema De Zahar Ars, și Slabanoage Lichior De Oua Creme Brulee pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 163°.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Locul opt 6-oz. ramekins sau cupe cu cremă în tigaie de copt de 15x10x1 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CremăCremă
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
3
Încălziți frisca într-o cratiță medie doar la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FrișcăFrișcă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
4
Se ia de pe foc.
5
În castron mediu, combinați gălbenușurile și ouăle; bate bine. Se amestecă zahărul până se combină. Cu sârmă măturică, se amestecă în frișcă fierbinte pana se omogenizeaza bine. Se amestecă rom, coniac, vanilie și nucșoară.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FrișcăFrișcă
Gălbenuș De OuGălbenuș De Ou
VanilieVanilie
2 Vârfuri De Cuișoare Măcinate2 Vârfuri De Cuișoare Măcinate
NucșoarăNucșoară
ZahărZahăr
OuăOuă
ROMROM
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
6
Se toarnă amestecul în ramekins.
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
7
Puneți tigaia în cuptor; turnați apă fierbinte în tigaie până la 1/2 până la 3/4-inch în sus pe laturile ramekins.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
CuptorCuptor
TigaieTigaie
8
Coaceți la 163°.timp de 30 până la 35 de minute sau până când centrele sunt doar setate. Scoateți cu grijă din cuptor.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
9
Așezați cupe pe grătar pentru a se răci. Se răcește 30 de minute. Se da la frigider cel putin 3 ore sau peste noapte.
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De SârmăSuport De Sârmă
10
Înainte de servire, așezați ramekins în tigaie de 15x10x1 inci. Completați fiecare cu 1 lingură de zahăr brun. Se fierbe 4 până la 6 inci de la căldură timp de 1 până la 2 minute sau până când zahărul este topit. (Urmăriți cu atenție.) A se păstra la frigider.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr BrunZahăr Brun
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
DificultateExpert
Gata În4 hrs, 25 m.
Porții8
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
OcaziiCrăciun
Revista