Lichior Crema De Zahar Ars
Lichior Crema de zahar ars este un fără gluten și vegetarian băutură. Această rețetă servește 8. Pentru 95 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 476 calorii, 5g de proteine, și 37g de grăsime. Dacă aveți gălbenușuri de ou, zahăr brun ferm, vanilie și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Crăciun. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore și 25 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 16%. Acest scor nu este atât de minunat. Încercați Lichior Crema De Zahar Ars, Lichior Crema De Zahar Ars, și Slabanoage Lichior De Oua Creme Brulee pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 163°.
Locul opt 6-oz. ramekins sau cupe cu cremă în tigaie de copt de 15x10x1 inci.
Încălziți frisca într-o cratiță medie doar la foc mic.
În castron mediu, combinați gălbenușurile și ouăle; bate bine. Se amestecă zahărul până se combină. Cu sârmă măturică, se amestecă în frișcă fierbinte pana se omogenizeaza bine. Se amestecă rom, coniac, vanilie și nucșoară.
Se toarnă amestecul în ramekins.
Puneți tigaia în cuptor; turnați apă fierbinte în tigaie până la 1/2 până la 3/4-inch în sus pe laturile ramekins.
Coaceți la 163°.timp de 30 până la 35 de minute sau până când centrele sunt doar setate. Scoateți cu grijă din cuptor.
Așezați cupe pe grătar pentru a se răci. Se răcește 30 de minute. Se da la frigider cel putin 3 ore sau peste noapte.
Înainte de servire, așezați ramekins în tigaie de 15x10x1 inci. Completați fiecare cu 1 lingură de zahăr brun. Se fierbe 4 până la 6 inci de la căldură timp de 1 până la 2 minute sau până când zahărul este topit. (Urmăriți cu atenție.) A se păstra la frigider.