Libanais Mic Dejun

Libanais Mic Dejun
Nevoie de o mâncare de dimineață fără lactate și vegetariană? Micul dejun Libanais ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. Această rețetă servește 6 și costă 83 de cenți pe porție. O porție conține 174 calorii, 7g de proteine, și 13g de grăsime. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 50 de minute. Un amestec de ulei de măsline, bulgur, piper măcinat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 37%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Mic dejun Torta (Sandwich Mexican pentru micul dejun cu ouă, carne de porc crocantă și fasole), Mic dejun de vacanță: caserolă de mic dejun cu Croissant cu șuncă și brânză, și (Mic Dejun Fără Pâine) Prăjituri Sănătoase Pentru Micul Dejun.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Aranjați pene de pita într-un singur strat pe o foaie de copt. Periați ușor pene de pita cu 2 linguri de ulei; coaceți la 350 timp de 20 de minute sau până devin aurii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană Margarină Redusă în Grăsimi, Topită1/4 Cană Margarină Redusă în Grăsimi, Topită
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
CuptorCuptor
3
Combinați 1 cană de apă și bulgur într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BulgurBulgur
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
4
Lăsați să stea 30 de minute sau până când bulgurul este fraged.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BulgurBulgur
5
Scurgeți bulgurul printr-o sită fină; aruncați lichidul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BulgurBulgur
Echipamente pe care le vei folosi
SitaSita
6
Așezați bulgurul într-un castron mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BulgurBulgur
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
7
Adăugați restul de 2 linguri ulei, roșii, pătrunjel, ceapă, mentă, suc, 1/2 linguriță sare, 1/4 linguriță piper negru și piper roșu; aruncați bine. Se da la frigider 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper NegruPiper Negru
Ardei RoșuArdei Roșu
PătrunjelPătrunjel
TomateTomate
SucSuc
CeapăCeapă
MentăMentă
SareSare
Ulei De GătitUlei De Gătit
8
Aduceți o cratiță medie cu apă la fierbere. Cu o lingură cu fante, coborâți cu grijă ouăle în tigaie; gatiti 6 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura Cu FanteLingura Cu Fante
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
TigaieTigaie
9
Scurgeți și clătiți ouăle cu apă curentă rece până se răcește (aproximativ 1 minut). Cojiți ouăle.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
OuăOuă
10
Așezați 1/3 cană tabbouleh și 4 pene de pita pe fiecare din cele 6 farfurii; acoperiți fiecare porție cu 1 ou.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană Margarină Redusă în Grăsimi, Topită1/4 Cană Margarină Redusă în Grăsimi, Topită
OuăOuă
11
Presărați ouăle cu 1/4 linguriță de sare rămasă și 1/4 linguriță de piper negru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper NegruPiper Negru
OuăOuă
SareSare
DificultateExpert
Gata În1 h, 50 m.
Porții6
Scor De Sănătate7
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de dimineataMic dejun
Revista