Lemony Varză De Bruxelles

Lemony Varză De Bruxelles
Reteta Lemony varza de Bruxelles ar putea satisface pofta mediteraneană în jurul valorii de 45 minute. Această rețetă face 2 porții cu 75 calorii, 6g de proteine, și 1g de grăsime fiecare. Pentru $1.23 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați varză de Bruxelles, piper măcinat grosier, coajă de lămâie și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Funcționează bine ca garnitură. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și întreg 30 dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 91%. Acest scor este super. Rețete similare includ Lemony Varză De Bruxelles, Varză De Bruxelles Cu Lămâie Condimentată, și Varză De Bruxelles Cu Lămâie Saut.

Instrucțiuni

1
Tăiați fundul fiecărui germen de Bruxelles cu un X superficial; aburiti varza de Bruxelles, acoperita, timp de 6 minute sau pana se inmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Sau 6 Dovlecei Pattypan Mici, Tăiați în Sferturi (alegeți-i Pe Cei De Culoare Verde Deschis, Dar Grei Pentru Dimensiunea Lor)5 Sau 6 Dovlecei Pattypan Mici, Tăiați în Sferturi (alegeți-i Pe Cei De Culoare Verde Deschis, Dar Grei Pentru Dimensiunea Lor)
2
Scurgere.
3
Combinați varza de Bruxelles și următoarele 3 ingrediente într-un castron; aruncați bine pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Sau 6 Dovlecei Pattypan Mici, Tăiați în Sferturi (alegeți-i Pe Cei De Culoare Verde Deschis, Dar Grei Pentru Dimensiunea Lor)5 Sau 6 Dovlecei Pattypan Mici, Tăiați în Sferturi (alegeți-i Pe Cei De Culoare Verde Deschis, Dar Grei Pentru Dimensiunea Lor)
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
4
Se presară cu piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
DificultateNormal
Gata În45 m.
Porții2
Scor De Sănătate92
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista