Lemony Shrimp Scampi Paste

Lemony creveți Scampi paste ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4. Îți urmărești silueta? Această rețetă pescatariană are 618 calorii, 29G de proteine, și 26g de grăsime per portie. Pentru $ 2.58 pe portie, această rețetă acoperă 20% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mulți oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare mediteraneană. 122 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Un amestec de unt, ulei de măsline, fulgi de piper și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 20 de minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 69%. Rețete similare includ Lemony Shrimp Scampi Paste, Lemony creveți Scampi cu Orzo și Rucola, și Creveți Scampi Paste.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Într-un bol, combinați usturoiul, coaja și sucul de 1 lămâie, uleiul de măsline, fulgii de ardei roșu, sarea și piperul, după gust, și creveții. Pune deoparte.
Între timp, faceți un stoc rapid de creveți: într-o oală mică, la foc mediu, adăugați cojile de creveți și ceapa. Se acoperă cu apă și se aduce la fierbere. Reduceți căldura și fierbeți timp de 20 de minute. Se strecoară într-un bol și se aruncă cojile și ceapa.
Aduceți o oală mare cu apă la fierbere la foc mare și adăugați o cantitate generoasă de sare.
Adăugați linguini și gătiți până se înmoaie, cu 2 minute mai puțin decât cele indicate pe ambalaj.
Scurgeți și rezervați 1/2 cană de apă de gătit.
Încălziți o tigaie la foc mare.
Adăugați creveții și gătiți până devin roz și încep să se caramelizeze, aproximativ 3 minute.
Scoateți creveții din tigaie pe o farfurie și adăugați marinata rămasă.
Lăsați să gătească câteva minute, apoi adăugați aproximativ 1 cană de stoc de creveți și aproximativ 1/2 cană de apă pentru paste. Continuați să gătiți până când sosul se reduce la jumătate.
Adăugați coaja și sucul de lămâie rămasă, untul și pătrunjelul și amestecați pentru a combina. Reglați condimentele cu sare și piper, după gust.
Adăugați creveții și pastele și aruncați pentru a le combina cu sosul. Întoarceți-vă într-un castron de servire și serviți imediat.
Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Italianul funcționează foarte bine cu Chianti, Trebbiano și Verdicchio. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se împerechează bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Casaloste Chianti Classico Riserva cu un rating de 4.4 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 28 de dolari pe sticlă.
![Casaloste Chianti Classico Riserva]()
Casaloste Chianti Classico Riserva
Culoare roșu rubiniu intens. Buchetul său îmbină aromele tipice de fructe ale Sangiovese (cum ar fi mure, Marasca coaptă, prune) cu notele elegante de lemn. La gust este catifelat și armonios, cu un echilibru excelent între aciditate și taninuri dulci. Vinul îmbătrânit, dă tot ce este mai bun din al 5-lea an după recoltăse duce cu carne roșie la grătar. Armonia și tipicitatea sa sunt, de asemenea, exaltate perfect de brânzeturile îmbătrânite.