Lemony pește în folie
Lemony pește în folie este un fără gluten, fără lactate și primar rețetă cu 4 porții. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 1g de proteine, 0g de grăsime, și un total de 23 calorii. Pentru 35 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este adus la tine de Toțiretete. Mergeți la magazin și ridicați morcovi, țelină, pește și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 70%, ceea ce este destul de bun. Încercați Pește în folie, Pește de Cod la grătar în folie, și Folie-Pachet Fish Florentine pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 350 de grade F.
Tăiați patru lungimi de folie de 2 picioare și pliați fiecare în jumătate pentru a face un pătrat de 1 picior.
Așezați 1 file de pește ușor sub mijlocul fiecărui pătrat de folie.
Presărați 1/4 din morcovi, țelină, ceapă verde și pătrunjel pe fiecare file. Se acoperă cu felii de lămâie.
Îndoiți folia peste pește și strângeți ușor marginile.
Așezați fileurile învelite cu folie pe o foaie de copt și coaceți timp de 15 până la 20 de minute sau până când peștele se desprinde ușor.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru pești. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care merg cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Ouxlner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb delicat aromat. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, poate chiar să se ocupe de un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Un vin pe care îl puteți încerca este Alsacia Willm Pinot Gris Reserve. Are 4,4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 16 dolari.
![Alsacia Willm Pinot Gris Reserve]()
Alsacia Willm Pinot Gris Reserve
O culoare aurie intensă, cu note de ocru, vinul are un nas de fructe coapte, gutui. În gură atacul este atât suplu, cât și plin, cu note de miere și condimente. Finalul echilibrează perfect zahărul și aciditatea.Asociați acest vin alături de foie gras prăjit în tigaie, carne albă la grătar sau prăjită (porc, vițel), iepure, păsări de curte în sos de smântână, pește afumat, preparate din ciuperci precum risotto.