Lemony Coconut Bars ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete hor d ' oeuvre. O porție conține 87 calorii, 1g de proteine, și 5g de grăsime. Pentru 14 cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 60. Un amestec de făină, ouă, nucă de cocos și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Acesta este adus la tine de retetele mele. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular improvabil de 9%. Rețete similare sunt Lemony Coconut Baruri, Lemony Cheesecake Baruri, și Lemony Afine Cheesecake Baruri.
Instrucțiuni
1
Într-un bol, amestecați 1 3/4 căni de făină și 1/4 cană de zahăr brun. Cu degetele sau cu un blender de patiserie, frecați sau tăiați untul până când amestecul formează firimituri grosiere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Până La 1-1/3 Căni De Apă
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (fiecare)
Bomboane Salvatoare
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
Vinegretă De Verjuic
2
Întindeți amestecul uniform pe fundul unei tigaie de 10 pe 15 inci; apăsați ferm într - un strat neted.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Căni (12 Uncii) Smântână, împărțită
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras
3
Coaceți într-un cuptor de 350 până când se usucă ușor la atingere, aproximativ 10 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
4
Se lasă să se răcească 15 minute.
5
Între timp, într-un castron, cu un mixer la viteză medie, bateți ușor ouăle. Bateți în sare, praf de copt, rămânând 1 cană zahăr brun și rămânând 1/4 cană făină. Amestecați nucile, nuca de cocos și sucul de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri Plus 2 Lingurițe De Unt Rece, împărțite
1 Până La 1-1/3 Căni De Apă
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Stropi în Formă De Inimă
Bețișoare Scurte De Scorțișoară
Bomboane Salvatoare
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
Vinegretă De Verjuic
6
Se întinde peste crusta coaptă și se întoarce la cuptor; coaceți până se rumenesc ușor, 20 până la 25 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
7
Scoateți din cuptor; periați imediat cu glazură de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan Preparat
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
8
Se lasă să se răcească complet pe un suport, apoi se taie în 60 de bare.
9
Glazură de lămâie. Într-un bol, amestecați 1 cană de zahăr pudră, 1 1/2 lingurițe de coajă de lămâie rasă, 2 linguri de suc de lămâie și 1 linguriță de apă caldă până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rulou Cu Fructe Galben
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Pere Bartlett Sau D'Anjou
Dressing Japonez De Susan Preparat
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat