Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de hor d ' oeuvre, așa că încercați Lemongrass-Chile-salată de pui. Această rețetă servește 6 și costă 2,17 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 195 calorii, 11g de proteine, și 5g de grăsime pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 30 minute. Un amestec de usturoi, sos hoisin, frunze de salată română și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 51%. Acest scor este bun. Încercați Împachetări cu salată de pui precum P. F. Changs-împachetările cu salată sunt delicioase și un aperitiv unic de care se bucură mulți oameni, Pui de ghimbir cu lămâie în căni de salată, și Cina în seara asta: pui prăjit cu Lemongrass și Chile pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
În castron mare, amestecați ingredientele sosului. Dați la frigider până când este gata de servit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
2
Încălziți cratița de 3 litri la foc mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
3
Adăugați ulei, lemongrass, chile, usturoi și gingerroot; gatiti 1 minut. Se amestecă puiul. Gatiti 5 minute, amestecand frecvent, pana cand puiul nu mai este roz.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ghimbir
Iarbă De Lămâie
Pui întreg
Usturoi
Ardei Iute
Ulei De Gătit
4
Se amestecă sucul de lămâie, sosul de pește, zahărul brun, menta și sosul de soia în amestecul de pui.