Lemongrass Beef

Lemongrass Beef
Nevoie de o curs principal fără gluten și fără lactate? Carnea de vită Lemongrass ar putea fi o rețetă uimitoare de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 27G de proteine, 3G de grăsime, și un total de 156 calorii. Această rețetă servește 8 și costă 2,06 USD pe porție. Dacă aveți la îndemână sare, șalotă, zahăr și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma zahărul, puteți urma acest fel principal cu Biscuiți De Zahăr Rafinat Din Grâu Integral Fără Zahăr ca desert. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 49%. Acest scor este bun. Încercați Frigarui De Vita Lemongrass, Lemongrass Beef Banh Mi, și Carne De Vită Cu Lămâie La Grătar pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Acoperiți friptura cu folie de plastic; congelați 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
2
Scoateți carnea de vită din congelator și tăiați carnea de vită orizontal în felii groase de 1/8 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
3
Combinați lemongrass și ingredientele rămase, cu excepția spray-ului de gătit într-un robot de bucătărie; procesați până se omogenizează (aproximativ 1 minut).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tarhon OpționalTarhon Opțional
Elixirul GElixirul G
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
4
Combinați amestecul de vită și lămâie într-o pungă mare de plastic cu fermoar. Sigilați și marinați la frigider 2 până la 4 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Elixirul GElixirul G
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Echipamente pe care le vei folosi
Tăiat în Fâșii De 1,2 CmTăiat în Fâșii De 1,2 Cm
5
Pregătiți grătarul.
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
6
Scoateți carnea de vită din pungă; aruncați marinada.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
7
Așezați carnea de vită pe grătarul acoperit cu spray de gătit; grătiți 1 minut pe fiecare parte sau până la gradul dorit de coacere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tarhon OpționalTarhon Opțional
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
8
Notă: păstrați carnea de vită gătită la frigider până la 2 zile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate12
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista