Lemon Verbena Sabayon
Nevoie de o garnitură fără gluten, fără lactate și vegetariană? Lemon Verbena Sabayon ar putea fi o rețetă extraordinară de încercat. Această rețetă face 8 porții cu 69 calorii, 2G de proteine, și 2G de grăsime fiecare. Pentru 20 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Dacă aveți gălbenușuri de ou, zahăr, suc de lămâie și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Cu o lingură scor de 13%, acest fel de mâncare nu este atât de excelent. Rețete similare includ Briose Cu Ulei De Măsline Verbenan Cu Lămâie... Cu Sirop De Verbenă Cu Lămâie, Limoncello și Meyer Lemon Sabayon cu prăjituri crocante de Macadamia și coajă de lămâie confiată, și Băutură Verbena Cu Lămâie.
Instrucțiuni
În partea superioară a unui cazan dublu sau a unui vas metalic (4 până la 6 qt.), bateți pentru a amesteca gălbenușurile de ou, zahărul, sucul de lămâie și Riesling.
Setați cazan dublu peste apă clocotită sau castron cuib într-o tigaie peste apă clocotită.
Bateți amestecul de ouă (sau bateți cu un mixer la viteză medie) până când este suficient de gros pentru a ține o movilă timp de câteva secunde, 5 până la 7 minute în total.
Adăugați verbena de lămâie, bateți și serviți imediat.