Lemon Supreme Pie
Această rețetă face 8 porții cu 381 calorii, 3G de proteine, și 19g de grăsime fiecare. Pentru 76 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână Apă, Colorant alimentar, zahăr granulat și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Această rețetă este plăcută de 41 de gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 6 ore și 20 de minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 10%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Lemon Supreme Pie, Lemon Suprem Cheesecake, și Lamaie Superb Lira Tort pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați 3/4 cană de zahăr, amidon de porumb și sare într-o cratiță medie.
Adăugați apă și bateți până se omogenizează.
Se pune la foc mediu și se gătește, amestecând aproape constant, până când amestecul începe să fiarbă.
Adăugați 1/2 cană de zahăr granulat rămas și reduceți focul. Gatiti si bateti timp de 2 minute sau pana cand amestecul se ingroasa si fierbe.
Se ia de pe foc și se amestecă untul, coaja de lămâie și sucul de lămâie.
Se lasă să se răcească o oră.Pregătiți umplutura
Bateți împreună 11 uncii cremă de brânză, zahăr pudră și suc de lămâie. Îndoiți în jumătate din toppingul biciuit.
Se întinde pe fundul cojii de plăcintă coapte.
Întindeți amestecul de lămâie peste amestecul de brânză cremă. Puneți toppingul biciuit rămas într-o pungă de congelator, tăiați colțul și PIPA dollops în jurul perimetrului plăcii de plăcintă.