Lemon Sorbet Torte

Lemon Sorbet Torte
Rețeta de Sorbet de lămâie poate fi făcută în aproximativ 45 de minute. Pentru $2.43 pe portie, veți obține un desert care servește 12. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 9g de proteine, 19g de grăsime, și un total de 432 calorii. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Dacă aveți la îndemână migdale, căpșuni, sorbet de lămâie și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Acesta este adus la tine de gustul de acasă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, lacto ovo vegetarian și prietenos cu fodmap dieta. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 38%, ceea ce este destul de rău. Rețete similare includ Mango Sorbet Torte, Frozen Stratificat Sorbet Torte, și Mango-Strawberry Sorbet Torte.

Instrucțiuni

1
Așezați migdalele, zahărul și scorțișoara într-un robot de bucătărie; acoperiți și procesați până se toacă mărunt. Se amestecă untul. Apăsați pe partea de jos și 2 in. pe părțile laterale ale unui 9-in uns. tigaie cu arc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Hârtie De OrezHârtie De Orez
Crostini Cu Usturoi, OptionalCrostini Cu Usturoi, Optional
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
Ardei Copt și Arpagic SuplimentarArdei Copt și Arpagic Suplimentar
2
Așezați tigaia pe o foaie de copt.
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
3
Se coace la 350 de minute pentru 15-20 de minute sau până se rumenesc ușor. Se răcește complet pe un suport de sârmă.
Echipamente pe care le vei folosi
Bitul De Copt Portocaliu M&mBitul De Copt Portocaliu M&m
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
4
Într-o cratiță mică la foc mic, topiți gemul; se întinde pe fundul crustei. Se acoperă cu sorbet. Înghețați până la fermitate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SorbetSorbet
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
GemGem
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
5
Între timp, pentru sos, combinați zahărul și apa într-o cratiță mare. Aduceți la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
6
Adăugați rubarba; reveniți la fierbere. Reduceți căldura; acoperiți și fierbeți timp de 5-8 minute sau până când rubarba este fragedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Căpșuni Proaspete și Frișcă SuplimentarăCăpșuni Proaspete și Frișcă Suplimentară
7
Adăugați căpșuni dezghețate; aduceți la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bețișoare De CovrigiBețișoare De Covrigi
8
Se ia de pe foc; se răcește la temperatura camerei. Se amestecă vanilia. Sos rece; se dă la frigider până se răcește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Napolitană NeccoBomboane De Napolitană Necco
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
9
Chiar înainte de servire, îndepărtați părțile laterale ale tigaiei cu arc. Lingură 1/2 cană sos pe centrul torte; top cu căpșuni proaspete.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bețișoare De CovrigiBețișoare De Covrigi
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
Echipamente pe care le vei folosi
Ardei Copt și Arpagic SuplimentarArdei Copt și Arpagic Suplimentar
10
Se servește cu sosul rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste

Vin recomandat: Cremă Sherry, Port, Moscato Dasti

Cream Sherry, Port și Moscato d ' Asti sunt alegeri excelente pentru sorbetul de lămâie. O regulă obișnuită de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu sherry cremă, iar deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. NV Solera Cream Sherry cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 17 dolari pe sticlă.
NV Solera Cream Sherry
NV Solera Cream Sherry
Sherry cremă Solera are o nuanță strălucitoare de chihlimbar și cupru profund. Cu arome de butterscotch și pecan, aromele dulci de nuci sărate și condimente maro poartă un accent complex de caramel. O intrare dulce duce la un palat rotunjit, luxuriant, moderat corpolent, cu un finisaj lung și aromat.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții12
Scor De Sănătate7
Tipuri De Feluri De MâncareDesert
Revista