Rețeta de Sorbet de lămâie poate fi făcută în aproximativ 45 de minute. Pentru $2.43 pe portie, veți obține un desert care servește 12. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 9g de proteine, 19g de grăsime, și un total de 432 calorii. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Dacă aveți la îndemână migdale, căpșuni, sorbet de lămâie și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Acesta este adus la tine de gustul de acasă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, lacto ovo vegetarian și prietenos cu fodmap dieta. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 38%, ceea ce este destul de rău. Rețete similare includ Mango Sorbet Torte, Frozen Stratificat Sorbet Torte, și Mango-Strawberry Sorbet Torte.
Instrucțiuni
1
Așezați migdalele, zahărul și scorțișoara într-un robot de bucătărie; acoperiți și procesați până se toacă mărunt. Se amestecă untul. Apăsați pe partea de jos și 2 in. pe părțile laterale ale unui 9-in uns. tigaie cu arc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Hârtie De Orez
Crostini Cu Usturoi, Optional
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, Opțional
Ardei Copt și Arpagic Suplimentar
2
Așezați tigaia pe o foaie de copt.
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei Rosu
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
3
Se coace la 350 de minute pentru 15-20 de minute sau până se rumenesc ușor. Se răcește complet pe un suport de sârmă.
Echipamente pe care le vei folosi
Bitul De Copt Portocaliu M&m
Ceapă Tocată (2 Cepe)
4
Într-o cratiță mică la foc mic, topiți gemul; se întinde pe fundul crustei. Se acoperă cu sorbet. Înghețați până la fermitate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sorbet
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
Gem
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, Optional
5
Între timp, pentru sos, combinați zahărul și apa într-o cratiță mare. Aduceți la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste
Fâșie De Coajă De Lămâie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, Optional
6
Adăugați rubarba; reveniți la fierbere. Reduceți căldura; acoperiți și fierbeți timp de 5-8 minute sau până când rubarba este fragedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Căpșuni Proaspete și Frișcă Suplimentară
7
Adăugați căpșuni dezghețate; aduceți la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bețișoare De Covrigi
8
Se ia de pe foc; se răcește la temperatura camerei. Se amestecă vanilia. Sos rece; se dă la frigider până se răcește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Napolitană Necco
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste
9
Chiar înainte de servire, îndepărtați părțile laterale ale tigaiei cu arc. Lingură 1/2 cană sos pe centrul torte; top cu căpșuni proaspete.
Cream Sherry, Port și Moscato d ' Asti sunt alegeri excelente pentru sorbetul de lămâie. O regulă obișnuită de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu sherry cremă, iar deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. NV Solera Cream Sherry cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 17 dolari pe sticlă.
NV Solera Cream Sherry
Sherry cremă Solera are o nuanță strălucitoare de chihlimbar și cupru profund. Cu arome de butterscotch și pecan, aromele dulci de nuci sărate și condimente maro poartă un accent complex de caramel. O intrare dulce duce la un palat rotunjit, luxuriant, moderat corpolent, cu un finisaj lung și aromat.