Lemon-Lime, porumb și Jalapeincorporo savurează

Lemon-Lime, porumb și Jalapeincorporo savurează
Lemon-Lime, porumb și Jalapeinclude o plăcere este o fără gluten și vegan garnitură. Această rețetă servește 6 și costă 72 de cenți pe porție. O porție conține 275 calorii, 1g de proteine, și 27G de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână limes, lămâie, ardei iute jalape și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 31%. Acest scor este destul de rău. Încercați Gust De Porumb Dulce Cu Avocado, Jalape Și Coriandru, Jalapeno Blinele De Porumb Cu Ardei Dulce Ananas Savura, și Mușcături de mămăligă cu gust picant de porumb Jalapeno de afine pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Folosind curățător de legume, îndepărtațicoaja în benzi din tei șilămâie (numai părți verzi și galbenenumai).
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
VarVar
Echipamente pe care le vei folosi
PeelerPeeler
2
Tăiați coaja în 1 x 1/8 inchbenzi.
3
Se pune într-un castron mediu.Strângeți suficient suc dinlime și lămâie pentru a măsura2 linguri suc de lămâie și2 linguri suc de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De LămâieSuc De Lămâie
Suc De LămâieSuc De Lămâie
SucSuc
LămâieLămâie
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
4
Adăugala castron cu coaja.
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
5
Adăugați cornkernels, jalapeinculos, ulei și sare grosieră 3/4teaspoon; se amestecă pentru a se amesteca.Acoperiți și răciți cel puțin 2 orepentru a permite aromelor să se amestece. Sezonpentru a gusta cu mai multă sare grosieră, dacă doriți. Faceți înainte: poate fi făcut cu 1 zi înainte. Păstrați la rece.Aduceți gustul la temperatura camereiînainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare GrosierăSare Grosieră
SavureazăSavurează
Ulei De GătitUlei De Gătit

Echipamente

DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista