Lemon-Herb Unt-Basted De Pui
Lemon-Herb unt-Basted pui ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $1.58 pe portie, această rețetă acoperă 16% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 4 porții cu 634 calorii, 36g de proteine, și 52G de grăsime fiecare. Mergeți la magazin și ridicați piper de lămâie, sare de usturoi, pui și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a folosi amestecul de tort de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Tort Super-Umed Se Amestecă Lămâie Lira Tort ca desert. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 40%. Acest scor este solid. Încercați Lemon & cimbru unt-basted friptură de pui & sos, Șofran aurit și unt de curcan prăjit cu ghirlandă de plante, și Pui cu ierburi cu orz perlat, slănină și Pilaf de legume rădăcinoase pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Configurați grătarul pentru gătit direct la foc mediu. Grătar de ulei când este gata să înceapă gătitul.
Într-o tigaie mică la foc mediu, topiți untul. Se amestecă amestecul de sos și sucul de lămâie. Gatiti 1 minut.
Scoateți din căldură; deoparte.
Clătiți puiul cu apă rece și uscați. Condimentează cu sare de usturoi și piper de lămâie, după gust.
Pe grătar: pui la grătar pe grătar preîncălzit, uleiat timp de aproximativ 6 până la 8 minute pe fiecare parte, sau până când se termină, bătând la fiecare câteva minute.
Interior: Preîncălziți broilerul. Pregătiți sosul de pui și basting conform instrucțiunilor.
Așezați puiul pe foaie de copt căptușită cu folie sau tigaie pentru broiler. Se fierbe puiul timp de aproximativ 15 minute pe fiecare parte cu sos de unt la fiecare 5 minute.