Lemon curd & fool de iaurt

Lemon curd & fool de iaurt
Lemon curd & yogurt fool este un mic dejun care servește 4. Pentru $2.69 pe portie, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 16g de proteine, 9g de grăsime, și un total de 394 calorii. Mergeți la magazin și ridicați zahăr glazură, iaurt grecesc, zmeură punnet și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 49 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 minute. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular bun de 42%. Iaurt Congelat Cu Caș De Lămâie Și Lavandă, Meyer Lemon Curd cu rozmarin: un amestec de iaurt, și Afine-iaurt prost sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Puneți cașul de lămâie și iaurtul într-un bol. Îndoiți împreună pentru un efect ondulat. Împărțiți amestecul între patru pahare și răciți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Caș De LămâieCaș De Lămâie
Ambalați Prajitura Congelată Strat De VanilieAmbalați Prajitura Congelată Strat De Vanilie
Echipamente pe care le vei folosi
Răsuciți Funii De Lemn DulceRăsuciți Funii De Lemn Dulce
2
Amestecați zmeura și zahărul glazurat împreună și zdrobiți ușor, apoi lingurați cu sucurile lor peste amestecul răcit și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
La 2 Kiwi Mijlocii, Decojite și FeliateLa 2 Kiwi Mijlocii, Decojite și Feliate
1 Pachet (19,6 Uncii) Tort Congelat Strat De Vanilie1 Pachet (19,6 Uncii) Tort Congelat Strat De Vanilie
DificultateUșor
Gata În5 m.
Porții4
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareDesertMasa de dimineataMic dejun
Revista